Hugo Boss Woman kullanan var mı?

hugo boss woman bana sorarsan yani kendi fikrimce ehem ehem nası desem her tene gitmez ama femmesine laf yok:)

kesinlikle katılıyorum boyner e gittiğimde çok farklı bir parfüm almaya gidip bana femme yi verdikleri ve iyikide verdikleri bir parfüm yanıma sokulanların ne kadar güzel kokuyorsunuz diye sordukları çiçek kokusu yaz ve kış kullanılebilecek bir parfum ama cok da kalıcı değil

genç kızken babamın aldığı ilk parfümdür çok beğenerek kullanırdım herkes parfümümün adını sorardı bir hugo boss woman bir de tommy girl'ün kokusunu duydukça aklıma lise yıllarım geliyor. tommy'i uzun süre kullanmıştım 4 5 şişesini bitirmişimdir hiç kullanmadıysam :)

bende yeni aldım kendime woman'ı ama açık aldım black pointten güzel koku ama eski bir kokudur bu. Ben o kadar yeni koku içinden gidip gidip yine eski kokuları seçerim zaten. ve bundan önce kenzo amor kullanıyordum o çok hafif bir koku onun üzerine biraz ağır geldi gibi ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…