• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hugo Boss intense

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
Hugo Boss intense kullanan var mı arkadaşlar aranızda? nasıl bir koku kalıcı mı?
kış için mi yaz için mi uygun olur merak ettim gidp deneyeceğim gerçi ama kullanan varsa fikirlerini yazarsa sevinirim.

ben 2 gün önce falan yine bu siteden bi arkdşın tavsiyesiyle denedim bunu beğendim fakart içinde bişey rahatsı etti gibi geldi sonra dün kıyafetim buram buram kokuyodu bi kokladım oymuş hala kalmış ve çook güzel olmuş tatlımsı ama bayık diil fres bişeyde çiçekli tatlı falan sanırım.. bu arada bargelloda denemiştim

ben çok sewıyorum daha bır şişem bıtmedı dıbınde kaldı gercı tawsıye ederım çok hos bı koku şekerlı ama baymıyo fresh gıbı bı parfum değişik bısey tawsıye ederım

çok beğenerek kullanmıştım, hugo boss un en sevdiğim iki kokusundan biri intense, diğeride deep red olmuştu sadece

Boss intense i dp de denedim ilk sıktığımda hoşuma gitmedi fakat 10 dakika sonra dönüp bir şişe aldımgerçekten hoş bir koku.

benım parfumum uzun süredir kullanıyorum arkadaslar cok memnunum ama bargellodan denemeyın d&p ya da black pointteki kokuları gercege daha yakın daha kalıcı. tavsıye ederim.

çok beğenerek kullanmıştım, hugo boss un en sevdiğim iki kokusundan biri intense, diğeride deep red olmuştu sadece
Üzerinden bir hayli zaman geçmiş yinede olsun)) ben de ikisi arasında kaldım deep redd ve intense hangisi sizce daha kadınsı ve kalıcı acaba?

Back