Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hugo Boss intense kullanan var mı arkadaşlar aranızda? nasıl bir koku kalıcı mı? kış için mi yaz için mi uygun olur merak ettim gidp deneyeceğim gerçi ama kullanan varsa fikirlerini yazarsa sevinirim.
ben 2 gün önce falan yine bu siteden bi arkdşın tavsiyesiyle denedim bunu beğendim fakart içinde bişey rahatsı etti gibi geldi sonra dün kıyafetim buram buram kokuyodu bi kokladım oymuş hala kalmış ve çook güzel olmuş tatlımsı ama bayık diil fres bişeyde çiçekli tatlı falan sanırım.. bu arada bargelloda denemiştim
ben çok sewıyorum daha bır şişem bıtmedı dıbınde kaldı gercı tawsıye ederım çok hos bı koku şekerlı ama baymıyo fresh gıbı bı parfum değişik bısey tawsıye ederım
benım parfumum uzun süredir kullanıyorum arkadaslar cok memnunum ama bargellodan denemeyın d&p ya da black pointteki kokuları gercege daha yakın daha kalıcı. tavsıye ederim.