''Hugo Boss İntense'' Benzeri Parfüm Önerileriniz ?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Geçenlerde Hugo Boss İntense parfümünü denedim ve hoşuma gitti. O tarz hafif ve çekici kokuları seviyorum. Bu kokuyu bilenler bu kokuya benzer kokular önerirse bana cok sevinicem. Önceki başlığımda da hafif ama çekici kokular sevdiğimi örnekler vererek belirttim ve bir çok öneri geldi. Önerilerin hepsini denedim fakat hepside ağır. Hatta şekerli olanlar bile var. Tasadüf eseri Hugo Boss İntense deneyince aklım ona kaldı. Fakat tam karar vermeden almak istemedim. Sizlerden o parfüm gibi kokan hafif ama çekici koku önerileri istiyorum. Yardım ederseniz cok iyi olur cünkü parfüm kararsızlığıyla başım belada

''Hugo Boss İntense: Yasemin ve gül buketlerinin üstüne kurulu frezya , vanilya, orkide, paçuli ve amber. Baştan çıkarma sanatının yapı taşı.''

Son düzenleme:
intense olan hiç bi parfüm hafif olmaz bildiğim kadarılya.intense zaten ağır ,yoğun demek.
mesela burrberry body var bide body intense var.yani normal body nin dağa ağır ve yoğun hali.

senin dediğin parfüm en çok marks & spencer ın true red ine benzetilmiş

Gucci Flora güzel bi kokuymuş. Hep kokusunu duyardım ama isminin bu olduğunu bilmiyodum. Hugo Boss İntense tarzı hafif ve çekici bi koku.

gucci florayı dpden aldım ilk başta güzel gelmişti birazda nezleydim:) ama evde tekrar sıkınca aynı caldiona benziyo ve ben caldionu hiç sevmem:)

hugo boss intense i değil de orange ı denedim çok güzel bi kokuydu hafif meyve ve daha çok çiçek karışımı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…