• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hugo Boss deep red nasıl bir koku?

bende araştırdım canım bu kokuyu, ama artık tr ye gelmiyormuş... testerini güç bela bir sevil mağazasında bulabildim, orada da son birkaç kutu kalmış zaten gelir mi gelmez mi bilmiyorlar. 150 tl dedi fiyatına da ama iki senedir stoklarında kalan ürünlermiş.

bana çok hafif geldi açıkçası... edp sini sıktıktan 10 dakika sonra koku gitti çok hafif anca burnumu koluma gömersen alabileceğin hafiflikte bir koku kaldı. Ama güzel bir koku eğer o sıktığım tester bozuk değildi ise, birazcık kokmak için bayağı bir sıkmak gerek benim anladığım..

gene de parfümüm bittikten sonra strawberry den küçük boyunu satın almayı düşünüyorum ucuza...

Son düzenleme:
ben çok kullndım bu kokudan kış kokusudur ve kalıcıdır ayrıca çok sexidir:) çok parfümüm vardır ama bunu ne zaman sıksam eşim hımmmm ne sıktın sen diye sorar:)) bayanssulusmile her yerde de görüyorum geçen boynerde vardı mesela zemuszemus

ben çok kullndım bu kokudan kış kokusudur ve kalıcıdır ayrıca çok sexidir:) çok parfümüm vardır ama bunu ne zaman sıksam eşim hımmmm ne sıktın sen diye sorar:)) bayanssulusmile her yerde de görüyorum geçen boynerde vardı mesela zemuszemus

Hangi boynerde gördün canım_ zira ben boynerlere sordum ayrıca tekin acara sordum sevil parfümeriye sordum... hepsi aynı şeyi söyledi artık gelmiyor... sevildekiler de birkaç sene öncesinin stoklarıymış... Üretimden kalkma söz konusu değil ama distribütör tr ye getirmiyormuş artık bu parfümü.. Hnagisinde gördüğünü söylersen gidip bakayım...

hugo boss... harika bi koku yaaa... ımmmhhhh ... ! bayanssulusmile bayanssulusmile

ben de arkadaşımda koklamıştım ve çok beğenmiştimopuyorumnanaktan
tr.de var mı yok mu bilmiyorum ama..

Çok severek kullandığım bi parfüm.Çok bilindik bir koku değil.Hafif değil ayrıca, kalıcı bi koku.Yurtdışından daha yeni bi arkadaşım için getirttim.Öyle bahsettiğiniz uçuk fiyatlara da değil üstelik.İsteyen olursa yine getirtebilirim.

Back