Hugh Jackman kansere yakalandı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Hugh Jackman kansere yakalandı
[h=5]Burnundaki şişkinlik nedeniyle doktora giden ünlü oyuncu Hugh Jackman, deri kanserine yakalandığını öğrendi.[/h]

Eşi Deborra-Lee Furness’in uyarısıyla doktora giden 45 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, kötü bir haber aldı.

Burnundaki şişkinliği kontrol ettiren Jackman, bunun deri kanseri olduğunu öğrendi. Tedavisine başlanan Jackman, operasyon geçirdi.
Ünlü aktör, burnu bantlı şekilde çektirdiği bir fotoğrafını da Instagram’da paylaştı.

Hugh Jackman, hayranlarına “test yaptırın” çağrısı da yaptı.
radikal

Son düzenleme:

KANSER çağın vebası maalesef artık grip gibi heryerde

daha dün izlemiştim wolverine i (2013)

2. si çıkcak gibi bitirmişler, sağlığına kavuşur umarım

Bende geçen hafta izlemiştim wolverine 2013 ü ve kesin devamını çekmişler bile diye düşünmüştüm

Şaşırdım ve üzüldüm ne diyeyim

Aynı yaşta bu hastalığa yakalanan bir akrabamız 6 ayı bulmadan vefat etmişti

Çok sinsi bir hastalık ve belirti verdiğinde çok ilerlemiş olabiliyor

Umarım sağlığına kavuşur....

Aaa umarım iyileşir, hem çok başarılı bir oyuncu, hem filmlerini çok seviyorum ve devamını sabırsızlıkla bekliyorum, hem de çok yakışıklı yahu.

deri kanserini de araştıcağım, merak ettim nasıl bir şeymiş, benim de arada oramda buramda şişlikler olur :44:

Google amcaya göre "Bu kansere yakalanan kişiler açık tenli ve renkli gözlüdür ve güneş yanığına eğilimlidir. "
yüksek risk grubundaymışım. Korktum

Grip gibi artık bu hastalık..Neredeyse doğacak çocuklar bile kanserli doğacak..
Çok zor..Yalanan için ayrı, yakınları için ayrı dert..
Allah kimseye yaşatmasın..Şifa versin..

Güneş kremi kullanın,solaryuma asla gitmeyin.Cilt kanserinin başlıca sebeplerinden biri UV ışınlarıdır.Dünyanın dengesini bozduk,ozon tabakasını delik deşik ettik,kanser ne ki kimbilir daha neler gelecek başımıza.

Wolverine de bir an önce sağlığına kavuşur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…