Bebek İkinci El Huggies Natural (Yeni Bebek) Islak Mendil (23 adet)

fzl985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
26
5
3
Arkadaşlar merhaba,

Huggies Natural Yeni Bebek Islak Mendil kolisi satıyorum.

Normalde 24' lü koli halinde 70 TL civarında satılmaktadır. Ben 40 TL ye satıyorum. Bir tane eksik. İstanbulda yakında oturanlar gelip elden alabilirler. Kargo parası alıcıya aittir

Eki Görüntüle 1255418
Özellikler:

• Paraben, Alkol ve Parfüm İÇERMEZ.
  • Organilk pamukludur.
  • PH Dengelidir.
  • Hipoalerjeniktir.
* Alkol, parfüm ve paraben içermeyen, su ve pamuğu pratik bir şekilde kullanıma sunan cilde dost formülüyle yenidoğan bebeğinizin ilk gününden itibaren güvenle kullanabilirsiniz.

* Pişik oluşumuna sebep olan nedenlerin engellenmesinde yardımcı olur.

* Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Arkadaşlar merhaba,

Huggies Natural Yeni Bebek Islak Mendil kolisi satıyorum.

Normalde 24' lü koli halinde 70 TL civarında satılmaktadır. Ben 40 TL ye satıyorum. Bir tane eksik. İstanbulda yakında oturanlar gelip elden alabilirler. Kargo parası alıcıya aittir

Eki Görüntüle 1255418
Özellikler:

• Paraben, Alkol ve Parfüm İÇERMEZ.
  • Organilk pamukludur.
  • PH Dengelidir.
  • Hipoalerjeniktir.
* Alkol, parfüm ve paraben içermeyen, su ve pamuğu pratik bir şekilde kullanıma sunan cilde dost formülüyle yenidoğan bebeğinizin ilk gününden itibaren güvenle kullanabilirsiniz.

* Pişik oluşumuna sebep olan nedenlerin engellenmesinde yardımcı olur.

* Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Anadolu yakasndaym ya siz bu ara da kargoyla olursa indirim yaparmisin

Anladim yapisi geregi kurumu yoksa kurumus gibimi
yenidoğan olduğu için yapı gereği yani kuru ama temizlik konusunda pek etkili olmadığını hissettim diğerleri ile 1 yaprak bununla 2 yaprak kullanıyordum ama sağlık açısından bu daha iyi diye biliyorum

yenidoğan olduğu için yapı gereği yani kuru ama temizlik konusunda pek etkili olmadığını hissettim diğerleri ile 1 yaprak bununla 2 yaprak kullanıyordum ama sağlık açısından bu daha iyi diye biliyorum
Anadolu yakasndaym ben siz neredesiniz acaba fiyati biraz dusururseniz kargoyla dusunuyorm hamileyim fazla yolculuk yapamiyorum bakalm fazla. İslak olmamasi iy aslnda mantar olusumunu engeller

Anadolu yakasndaym ben siz neredesiniz acaba fiyati biraz dusururseniz kargoyla dusunuyorm hamileyim fazla yolculuk yapamiyorum bakalm fazla. İslak olmamasi iy aslnda mantar olusumunu engeller
cnm konu sahibi ben değilim yanlış anlama oldu sanırım :) ben bilgilendirme amaçlı daldım konuya (:

Konu sahibi hu hu sekerim nerdesin :KK24:

agırlıgı ne kadar kargosu tahmını nekadar tutar

Burdayım arkadaşlar :)

Fazla almıştık. İhtiyacımız kalmadığı için satmaya karar verdik yoksa memnun kalmamakla ilgisi yok. Kargo ne kadar tutar hiç bilemiyorum. Nerede oturuyorsunuz

Burdayım arkadaşlar :)

Fazla almıştık. İhtiyacımız kalmadığı için satmaya karar verdik yoksa memnun kalmamakla ilgisi yok. Kargo ne kadar tutar hiç bilemiyorum. Nerede oturuyorsunuz
İst dayim ben kargosu cok tutmazsa ben aliciyim kolideki kg bakin. Ptt ona gore bi fiyat cikartior

İst dayim ben kargosu cok tutmazsa ben aliciyim kolideki kg bakin. Ptt ona gore bi fiyat cikartior
Arkadaşlar,
Koliyi attığım için bilemiyorum ama tarttığımda yaklaşık 6 kilo civarı görünüyor. Nereye gideceğine göre siz hesaplayabilirsiniz sanırım.

Canım 40 TL den aza satmak istemiyorum. Çünkü kendim 65 TL + kargo ödemiştim. Zaten yarı yarıya satıyorum.
Cnm zaten 40 tl mendil 10 da kargo olsa 50 e kred kartiyla takstle alsam hepsiburada dn mantiken daha normal zaten fiyati 65 bnd baktim kari az nakt almista oluorum nyse iy satislar

Back