Bebek Beslenmesi huggies hk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
doğduğundun beri primi kullunıyorum 5 numaraya geçtik geceleri bazen çişi geçiyor emzirmek için bi alıyorum ıslak çocuğumun üstü,fiyatıda pahalı geldi bana(33 ytl)acaba bayb stara geçsem mi?

prima
baby star
molfiks
hugies
hepsini kullandım bence en iyisi hugies
prima pişik yaptı
baby star çok sert
molfiksin emiciliği iyi değil bence hugies çok iyi

baby starı asla sert bulmuyorum ben hele huggıesten sonra
molfıx sızdırdı arkadaslar
en guzelı baby star dıyenlerdenım

ilk prima kullandım memnundum
şimdi hastanenin verdiği hediye babystar var 1paket oda iyi ama bebeğimin bacaklaını sıkıyor biraz gevşetincede çişi belinden çıkıyor

birde molfixi denicem

ya molfix yumuşak ama sızdırıyor gerçekten canbebe çok sert evy baby yumuşak ve rahattı gerçekten primayı yeni aldık daha denemedim babası sürekli marka değişiyor çok değiştirmekte iyi değil pişik yapıyor ama anlatamıyorum yoğunluktan alıp çıkıyor marketten :)

Canım aslında huggies bebeklerin bacak gelişimi için çok iyi. Kalın olması bacaklarının arasının açılmasını sağlıyor ve bu kalça çıkığının önlenmesinde rol oynuyor, aynı kanguru gibi.

Ama bez olarak değerlendirmek gerekirse bence de huggies çok kalın, hele de bu sıcaklarda. Bir de bebek işeyince iyice şişiyor, çocuga ağırlık oluyor. Ben de prima pişik mi yaptı acaba diye bir süre denedim ama pişiğin prima ile ilgisi yokmuş, tesadüfmüş. Prima kullanıyorum şimdi, çok da memnunum.

bunlar bebekten bebeğe değişen mevzular.
bazısı bazısına pişik yapıyor.kimi ondan kimi bundan memnun.
ben de primadan memnunum,ama bi ara buyuk geldiği için kakası çıkıyordu arkadan filan.o sıra cok bez denedim hiçbirini beğenmedim,primanın duruşundan bile kaliteli olduğu anlaşılıyor.
ah keşke huggies kullanabilseydim , 3 ıslak mendil hediyesi vardı

merhaba arkadaşlar,heme hemen bütün bebek bezlerini denemiş biri olarak,
baby starı tavsiye ediyorum,hiç sızdırmıyor ve kaliteli 2 ıslak mendil hediyesi oluyor
64 lüsünü +2 ıslak mendil hediyeli 15.90 a alıyorum
huggies kullanıyordum önceden ama israil malı olduğu için vazgeçtim

Ben primayla başladım.Aslnda hiç şikayetim yoktu ama bir huggies deneyeyim dedim.Huggies bana da çok sert geldi.Sanki oğlum rahat demezmiş diye düşündüm ve primaya geri döndük.

biz de huggies kullanıyoruz ama benim oğlum günde bi defa kaka yapıyo dolu dolu o da genelde paçasından çıkıyo. oturmaya başlayınca nasıl olcak bilmiyorum. bu soruna iyi gelen bez var mı? prima daha mı iyi emiyo?

kızlar ben evy baby kullanıyorum bebeğime, türk malı olduğu için tercih etmiştim şahsen paramla yabancıları zengit etme yanlısı değilim paran türklere gitsin türk sermayesi kalkınsın.arada akrabamın kızınında bebeği vardı onun ufak kalan bezlerini veriyordu bana prima can bebe molfix hepsini birer ikişer denedim ama hiç birinden evy baby kadar memnun kalmadım kremli kokusu çok güzel hem fiyatı uygun hem kalitesi iyi hemde türk malı:79:

Prima premium care delikli olduğundan kızımın poposuna yapışıyor ve sanki canını yakıyor. Huggies yeniidoğan çok daha yumuşak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…