Bebek Beslenmesi huggies hk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla bende kızım doğduğundan beri huggies kullanıyorum.çok memnunuz diğer bezlere göre bacak arası daha ince ve kızımın bacaklarının arasında toplanmıyor.su sıralar baby star kullanıyorum oda iyi ama paket bitsin huggiese devam edicem.kızımda hiç pişik yapmadı ve kakasını dışına çıkartmadı..baby star kızımın kakasını yanlardan sızdırıyor ve kafasına kadar çıkmasına sebep oluyor.

bende kızım doğduğundan beri huggies ve can bebe kullandım ve birdaha kesinliklede kullanmam ikiside bana çok sert geldi tek iyi yönleri bellerininde esnek olması ama çok sert ve sanırım hava almadığı için bebeğimin altı kızardı şimdi tekrar primaya döndüm ve çok memnunum bide arkadaşlar 4 aylık bebekleri için 4 numara kullanıyolarmış ben 7 kg olan kızıma hale 3 kullanıyorum

hugies in iyi yanı esnekliği süper prima ise ince ve içihe çok iyi çekiyo
bu özelliklerin bi arada olduğu bi bez üretilir mi ki?
:)

neeeeeeeeee nasıl yaaaa
hayır yaaa
uf yaaaa
tam da kafamızdakine yakın bir bez bulduk demiştik

diğer bezleri deneyin bence bizim bebeklerimiz rahat ediyo ama onlar birsürü bebeğin canına kıyıyorlar bu paralarla.

evet düşünmesi bile kötü iken onlar orda...yaşıyolar ,,allah yardımcıları olsun,,malesef elden de duadan başka bişi gelmiyo,,,bare satın almayalım onların ürünlerini

evy baby aldım bi kerelik önce bayıldım. ama oğlum ne zaman kaka yaptı mahvoldu çocuğumun poposu. pişik nedir bilmezken yara oldu resmen.
prima kullanıyordum normalde kesinlikle bir numara. bildiğinden şaşma derler ne işime gerekse başka şeyi denemk kahretsin
huggies de denedim çok sert katılıyorum. hele israil malıysa isterse dünyanın en iyi bezi olsun almammmmmmmmmmmm
lanet olsun kıydılar küçücük bebelere elleri kırılsn artık

zeynep ben sana almasaydın keşke demiştim evb baby hatırladınmı ...neyse denemiş oldun ...
bende katılıyrm hiçbirimiz almayalım huggies i bence lafını bile etmeyelim artık klava:

Huggies kullanıyordum ve cok memnundum ama amerıka ya israile destek olamam artık, ordakı canların kıyılmasına ortak olamam yerli malı kullanımna gecıyorum! lutfen herkes yerlı malına yonelsın bırakalım artık dınsız,imansız,çocuk katillerini zengın etmeyıı...

molfix kullanıyorum.çok memnunum.hiç pişik olmadı.54 lü paket halinde 11500tl.4 - 9 kg olanlardan.memnunum.daha önce evy baby ve can bebe kullandım.ama molfix kadar memnun kalmamıştım.sızdırma yapmıştı.bence molfix en iyisi benim bebeğim için

bende evy baby kullanıyorum gayette memnunum bi ara burdakiler huggiesi tavsiye ediyolardı deneyim dedim ama artık almam çünkü israil malıymışş bundan sonra aldıklarıma israil malı olmamasına dikkat edecem

kızlar market broşürlerine bakıom da huggies hep indirmde normalde fiyatı yüksek olurdu
72li yanında 3paket ıslak mendil 21.9ytl zaten mendiller 8ytl 14 e gelmiş oluo bez... ama israil malı işte kötükedihüso

ben de surekli huggies kullaniyordum, bir ara primaya gectim cok konusuluyor diye. kakayı çişi sızdırdı, cok ugrastırdı yine huggiese dondum. huggiesin bel bandı digerlerinden farklı cok guzel kavrıyor

arkadaşlar valla ben Prima'dan ve Huggies'ten hiç memnun kalmadım, en güzeli Molfix. şimdi Molfix'leri yenilemişler, esnek bantları var, inceltilmiş , pişikte yapmıyor. Huggies çok kalın bebeğimin bacak gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum. Prima'da sızdırma problemi yaşıyoruz hiç memnun kalmadım, bir daha asla almam.

Son düzenleme:
arkadaşlar valla ben Prima'dan ve Huggies'ten hiç memnun kalmadım, en güzeli Molfix. şimdi Molfix'leri yenilemişler, esnek bantları var, inceltilmiş , pişikte yapmıyor. Huggies çok kalın bebeğimin bacak gelişimini olumsuz etkiler diye korkuyorum. Prima'da ise sızdırma problemi yaşıyoruz hiç memnun kalmadım, bir daha asla almam.

ben huggies kullanıorum çokta memenunum doğumdan beri hep onu kullandım ne pişik nede sızdırma bide primayı deniim dedim hep yanlarıdan sızdırdı bir daha asla almam şimdide molfix kullanıorum

primada aldım molfix de ama ikiside pişik yaptı bebeğimi asla almam.ayrıca sızdırıyolar ve bebeğimin poposuna yapışıyolar.yüzeyi hep ıslak onların.ben hiç memnun kalmadım.en iyisi hugies.asla vazgeçmem,çok memnunum.ne pişik yapıyo ne sızdırıyo.ıslak mendilide süper.herkese tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…