Bebek Beslenmesi huggies hk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
huggıes bez kullanan var mı?
değişiklik olsun die aldık prima normalde
bi kızardı poposu bebeğimin hem yüzeyi çok ıslak kalıyo gibi sanki dıştan da sıkınca belli olmuyo ıslandığı içine hapsetmiyo mu??
memnunmusunuz siz kullananlar sanırım bu paket bitsin prima devam
aslında almamın nedeni de esnekliği hoş geldi o

cnm bana da huggies hediye gelmişti ama pişik yaptı elvin'e hem de sert.hiç memnun kalmadım.molfixte pişik yapmıştı.normalde prima kullanıyorum.activ baby kullanıyordum şimdi uyu ve oyna aldım primanın çok güzel daha ince ve rahat cnm,dene ...

selam canım bende huggies kullandım biraz oğluma laerji yaptı bıraktık hemen..
molfix prima güzel
şimdi bide denemek için evy baby aldık daha kullanmadık o nasıl acaba

aman aman şu paket bitsin de öğlenleri takıyorum hemen bitsin die hemen aynen primaya devam

canım ben doğumda molfix göbek oyuntulu kullandım..sonrasında hep prima kullandm....2 aylıkken pişik oldu ızımda...bir türlü geçmedi...sonra babystar aldım pişik anında azaldı..hugguies kullanıyorum şimdide ..memnunum...prima bizde kakayı geçiriyordu...babystar o konuda çok iyi...huggies kullanma nedenim daha küçük olduğu için bir üst beze geçerek rahat oluyor...4 numara kullanıyorm huggiesinki diğer 4 numaralardan küçük....ben memnunum yani...

evet huggies i denemek istememmin nedeni primanın 4 nosunu kullanıyoruz son 1 haftadır kakası arkadan yandan dışarı çıkıyor ,,,esnekliği hoş die aldım ama kızarttı hemen derisi bakalım geçer inşallah kırmızılıklar,,,

hepsini denedim bebegim dermatit olduğu için inanın baby starın üstüne bez tanımam şuanda kampanyada buğün aldım kızlar 80 tane ve 2 adet ıslak mendil(72)23 ytl

Bende dogdugundan ıkı aylıga kadar prima kullandım.. ama cok sızdırıyordu bırde sert bantları.. ya sıkıyor ya gevsek.. kokusuda cok ıcımı baymıstı bebegın kakasıyla bırlesınce fena oluyordu.. o kokudan mıdem bulanmıstı artık.. huggıes ı tavsoıye edenlerıde cok okudum bazı yerlerden.. ve gectım. ıyıkı gecmısım bel ve yan bantları esnek.. cok guzel bır bez.. primanın bacak arasında kalan bolgesı cok genıs ama huggıes daha oturaklı daha az yer kaplyor bacak arasında.. benım cok hosuma gıttı tavsıye ederım.. hıc pişi sorunu da yasamadık.. sanırım bebekten bebege cok farkedıyor.. deneyerek anlasılır..bırcok arkadasıma tavsıye etmıstım memnun kaldılar.. denemeyen ler deneyıp gorsunler :).

bende yazdıklarına aynen katılıyorum ayrıca çok güzel emiyo çok memnunum

valla biz evy babyle başladık hemde kremli olması çok hoşuma gitmişti sonra denim dedim primayıda kullandım pek memnun kalmadım kakasını sızdırıyordu. şimdi huggies yada evy baby hangisi indirimdeyse onu alıyorum ikisinden çok memnunum tabii kızımda öleee

biz hiç huggies kullanmadık o yüzden yorum yapamıycam. doğumdan beri prima kullanıyoz. çok memnunuz hiç pişik olmadı. bizim bebiş gece kesintisiz 6 7 saat uyuyo buna rağmen poposu kuru oluyo. 4 numaraya geçtik esnek yan bantları koruyucu losyonu falan baya iyi bence.

Ben de bir paket prıma kullandım ve hic memnun kalmadım.Ondan sonra hep huggies aldım..Cok ama cok memnunum..Degiştirmeyi asla düşünmem..Hatta bu yeni çıkan anne kucagı huggies super..maxi 4 kullanıyorum. aksam 9 dan sabah 6 ya kadar aynı bez hic rahatsız etmiyor. Kesinlikle huggies diyorum ben.

Bende huggies kullanıyorum çok memnunum. Primadan memnun kalmadım. Kokulu olması beni çok yanıltıyor. Çiş kokusuyla birleşince idrar you iltihabı var sanıp doktora götürüyodum ama meğerse primanın kokusundanmış, lastikleride çok sert o yüzden evde olanları arada bir kullanıp bitirmeye çalışıyorum. Molfix de güzel bir bez ondan da memnun kaldım ben.

bende daha önce prima kullanıyordum. daha sonra huggies aldım ama ondan da pek memnun kalmadım cok kalın bir bez şimdilerde molfiks kullanıyorum çek memnunum. bide bu bez olayı bebekten bebeğe değişiyor kimişsşne pişik yapan öbürüne yapmıyor.ciltlerine göre seçicez artık..

bende doğduğunda prima kullanıyordum bi ara hugıes aldık ondanda menun kalmadım babay star almıştım o çok güzel bi bebek bezi çok memnunum eşim şimdi prima almış gelmiş kokusu bayıyor insan arkadaşlara katılıyorum babay star çok güzel bi bez

kızlar ben de şimdiye kadar prima kullandım, ama yapılan yorumları okuyunca acaba ben de başka bezleri denesem mi diyorum, yeni 4 numaraya geçtik, 3 numara sıkmaya başlamıştı, bu da çok büyük geliyo, arka kısmı geniş. bugün kakası dışarı çıkmış. ben primadan memnunum aslında. ama bu boyutu çok geniş, öbürü de dar geliyo. biz de mi baby starı denesek acba.

bi kaç gündür huggies den memnnunuz bakalım arkasımnı çok güzel sarıyo biraz kalın alattan çıtçtılalar zor çıtçıtlanmaya başladı prima daha ince ama huggies hoş beğendim pişik de yok şimdilik ilk kızarıklıklar geçti..

bende enson huggies aldım hem cok sert kaba geldı bıraz gene prımaya doncem bu elımdekı paket bıtsın

ılk dogdugunda prıma kullandım hıç memnun kalmadım sadece adı var daha sonrada hep huggıes kullandım oglum 15 aylık olcak halada kullanıyorum super bez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…