Tamamdrinsallah gecer kullan bak faydasini gorursen bizede soyle
Su an normal hayatma döndüm.10 gun yattim hep toparlanmada sorun olmadi. Görüntüden emin değilim pek. Ic dudaklar okey ama klitorisi orten deri istedgm gbi değil pekNe kadar sürede toparladin?/ise dönebildin? Sonuctan memnun musun? Ben de labioplasti + hudoplasti olmayi düsünüyorum?
Hudoplastiyi doktor mu öneriyor? ben olmak gerekip gerekmedigini anlayamiyorum. Klitorisdeki sisligin inmesi de okudugum kadariyla zaman aliyor. Sertlikten de bahsedenler cokSu an normal hayatma döndüm.10 gun yattim hep toparlanmada sorun olmadi. Görüntüden emin değilim pek. Ic dudaklar okey ama klitorisi orten deri istedgm gbi değil pek
Yani kendinizde anlarsinz az cok fazla deri varsa. Ic dudaklar büyükse zaten genelde orada islem görüyorHudoplastiyi doktor mu öneriyor? ben olmak gerekip gerekmedigini anlayamiyorum. Klitorisdeki sisligin inmesi de okudugum kadariyla zaman aliyor. Sertlikten de bahsedenler cok
Merhaba oldunuz mu acabaHudoplastiyi doktor mu öneriyor? ben olmak gerekip gerekmedigini anlayamiyorum. Klitorisdeki sisligin inmesi de okudugum kadariyla zaman aliyor. Sertlikten de bahsedenler cok