Hudoplasti dikiş izi

_meltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
158
34
35
1 ay önce labioplasti ve hudoplasti oldum. Klitoris derisinde kesilen dikilen yerler hala belirgin ve en üst dikis yerinde sertlik ve kabarti var gözle görülür biçimde. Bunlar kalıcı mi artık?ne yapabilirim bu duruma

dikis izleri mi var sende.bendede ic dudaklar uzerinde ice dogru dikis atilmis acaba diyorum bunlar ne bu durumda olan varmi ama bence sendeki dikis izleri gecici sonucta az kalmadilar yara uzerinde ama gene deneyim yasayan biri daha iyi bilir

Yani bn bakinca anliyorm ney nereden kesilip dikilmiş belki bilmeyen cok anlayamaz ama bna belli geliyor. Bide işte o ustteki kabarti kaldi

Ne kadar sürede toparladin?/ise dönebildin? Sonuctan memnun musun? Ben de labioplasti + hudoplasti olmayi düsünüyorum?

Ne kadar sürede toparladin?/ise dönebildin? Sonuctan memnun musun? Ben de labioplasti + hudoplasti olmayi düsünüyorum?
Su an normal hayatma döndüm.10 gun yattim hep toparlanmada sorun olmadi. Görüntüden emin değilim pek. Ic dudaklar okey ama klitorisi orten deri istedgm gbi değil pek

Su an normal hayatma döndüm.10 gun yattim hep toparlanmada sorun olmadi. Görüntüden emin değilim pek. Ic dudaklar okey ama klitorisi orten deri istedgm gbi değil pek
Hudoplastiyi doktor mu öneriyor? ben olmak gerekip gerekmedigini anlayamiyorum. Klitorisdeki sisligin inmesi de okudugum kadariyla zaman aliyor. Sertlikten de bahsedenler cok

Hudoplastiyi doktor mu öneriyor? ben olmak gerekip gerekmedigini anlayamiyorum. Klitorisdeki sisligin inmesi de okudugum kadariyla zaman aliyor. Sertlikten de bahsedenler cok
Yani kendinizde anlarsinz az cok fazla deri varsa. Ic dudaklar büyükse zaten genelde orada islem görüyor

X