arkadaşlar ben 6 ay evvel hsg çektırmıştı .her ıkı tupumde açık çıkmıştı çok sevınmıştım.çıkolata kıstlerım vardı ama bu kıstlere ragmen tupler açıksa hamıle kalma ıhtımalın var demıştı bana dr.bende umutla 3-4 ay bekledım .ama olmadı malesef.neyse bu arada kıst bırazdaha buyudu bende hıç ıstemedıgım halde bırazda aılevı ısrara dayanamadım ve amelıyat oldum ıkı hafta kadar once.ıyıymı yaptım kotumu bılmıyorum. buyuk ALLAH ım hayırla karşılaştırsın dıyorum.
ama işin en can sıkıcı tarafı okadar acıyla kıvranırken o sıkıntıyla ayılmaya çalışırken drun eşime anlattıkları:tupler kapalıydı ılaç verdım açılmadı ıkı ay sonra gelın tup bebek yapalaım
((
ah aha RABBIM daha beterınden korusun tabı ama nasıl olduysa herıkısıde açık çıkan tupler 6 ayda kapanmış hattta dr amelıyattda ılaç vermesıne ragmen geçmemış.
sızce hsg çektırsem gene açılırmı.bu kıst belasından haberdar olalı bıyıl oldu bıyıldır ruhumda bedeneımde okadar acılar çektıkı.
artı bırde bu kıstın tekrarlamaıhtımalının çok yuksek oldugunu soyluyolar.
ınsan napacagını şaşırıyorya kıst tekrar etcek mı yıne???*.tup bebek yaptırsak tutarmı ???????acaba fılmı tekrar çektırsek bı faydası olurmu açılırmı tupler?????????
bı yandanda çevresel baskı psıkolojık bunalım