• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg

sunshne1984

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
49
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar;
8 aydir cocuk dusunuyorum ve oncesinde korunurken ilacda kullnmadim neden olmuyo diye arastrmk istedim. Doktorum alttn muayene etti ve hormon testi istedi hersey normsl. Benden hsg esim icinde uroloji bolumune gorunmesi istendi bu asamalardan gecen var mi?

evet canım.. eşime sperm testi yapıldı normal çıktı.. bana da hsg yani rahim filmi çekildi oda normal çıktı.. bizim sorunumuz bende ki tiroid bezlerinin çalışmamasıymış.. bunlardan önce kan tahlili ile hormon testi yani tiroid - guatr hormon testlerini yaptır bence.. hsg biraz acılı bir işlem önce bunu yaptırmanı tavsiye ederim.. 1 yıl ilaç kullandım tiroid seviyem normale dönünce hamile kaldım..

evet canım.. eşime sperm testi yapıldı normal çıktı.. bana da hsg yani rahim filmi çekildi oda normal çıktı.. bizim sorunumuz bende ki tiroid bezlerinin çalışmamasıymış.. bunlardan önce kan tahlili ile hormon testi yani tiroid - guatr hormon testlerini yaptır bence.. hsg biraz acılı bir işlem önce bunu yaptırmanı tavsiye ederim.. 1 yıl ilaç kullandım tiroid seviyem normale dönünce hamile kaldım..

hipertroid için extrox 50 içtim 3 yıl ..:44:
suanda normal ama gebelik olusmadı :26:

o ilacı ben şuan 75 lik içmeye devam ediyorum.sürekli tahlil yaptırmak gerekiyo gebelikte bile aniden fırlıyor değerler

o ilacı ben şuan 75 lik içmeye devam ediyorum.sürekli tahlil yaptırmak gerekiyo gebelikte bile aniden fırlıyor değerler

benim cok düsük degildi ..
hemen düzeldi ve icmiyorum suanda ..
cok kilo aldım ama :26:

mrb arkadaşlar 05.11.2014 tarihinde hsg testi yaptırdım ve sonuclarımda kavum uteri "y" formundadır cıktı. ve bunun ameliyatla duzeltılmesı gerektiğini soylediler. bu durumla karsılaşmış arkdaslar varmı fıkır ıstıyorum ameliyatta rahim ile ilgili daha buyuk sıkıntılar yasanabılır dıyen ınsanlarla karıslastım ama bu ameliyat gercekleşmesse gene duşuk olasılıklarıyla karşılasacağımı soylediler cok moralım bozuk .....

Back