Hsg

mervekocc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
113
30
98
Tekirdağ
canlar merhabalar.dün hsg çektirdim. inanılmaz korkuyla girdim çekime. korktugum kadar olmasa da müthiş bi ağrı hissettim. üstlik iğne de yaptılar acıyı cok fazla hıssetmemem için. ama bi etkisi olmadı. sadede gelirsek. şimdi benim kasıklarımdaki bu ağrının sebebi o mudur sizce. benim gibi şikayetleri olan arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilirler mi. kendi doktorum izinde oldugu için farklı bi doktor çekimi yaptı. işlem bittikten sonra beni odasına çağırıp tüplerin açık filmin temiz çıktı dedi. ama kendi doktorun gelince on göster tekrar dedi. tüpler dışında herhangi başka bi rahatsızlık görülebiliyor mu bu filmde. yani başka birşey var da söylemedi mi acaba. ya çok karışık kafam. çok fazla sancım var. ondan mı kaynaklanıyor yoksa film çekerken başka kötü birşey mi oldu bilmiyorum. doktora haber vermeli miyim sizce. yakın zamanda hsg çektirecek arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.

Cnm bnm 3 4 qun agrm oldu. Ve siteden guven alarak yorumlari okuyarak gttm . Ama olucem sandm. Cnm cok yandi. Yuzum uyustu tansiyonum dustu. Felaketti. .ve benim tek tupum kapali cikti. Temiz dediyse korkma . Rahim yapisikligi tersligi fln filimde bunlarda anlasilabliyo ama soylerdi ceken doktor ztn filimi ve yanindada kagit vrmedimi sana? O kagitta yaziyo sonuclar ztn. Ve nisanda cekildm mayisda klomen tedavsyle hamile kaldm sukur

haftaya benimde var ne halt yicem bakalım ben nie bilmiorum ama hiç korkmuyorum daha önce kürtaj falan olduğum için galiba ama böle okuyuncada bi an korkuda girmio değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…