hsg

• Konu Sahibi Konu Sahibi SY16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SY16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
Bursa
arkadaşlar hsg filmi çektiren varmı anestili?
dün çektirdim acaib kanama oldu.sonra tampon v.s bide yakıldı ....

ben perşembe günü çektiricem canım...
bi görüntüleme merkezinde çekilecek...
ağrısız çekiyolarmış...
çengelle çekme fln yok...
anesteziyede gerek kalmadı böylece....
biraz kanama normalmiş ama çok kanama neden oldu acaba....
bide yakıldı derken nasıl yani neyi yaktılar..
anlayamadım

ben perşembe günü çektiricem canım...
bi görüntüleme merkezinde çekilecek...
ağrısız çekiyolarmış...
çengelle çekme fln yok...
anesteziyede gerek kalmadı böylece....
biraz kanama normalmiş ama çok kanama neden oldu acaba....
bide yakıldı derken nasıl yani neyi yaktılar..
anlayamadım

bende çarşamba günü çektirdim anestezisiz. kanamam oldu ama aksama gecti. hiç bir sorun yaşamadım ben. şimdide iltihap kapmamak için antibiyotik kullanıyorum ama bu ay beklemek zorunda kaldım filmden dolayı

filmden sonra gebelik şansı artıyomuş biraz...
tüpler temizlendiği için...
inşallah olur....
sonucun nasıl çıktı..
bi sorun yok inşallah

inşallah olur....
sonucun nasıl çıktı..
bi sorun yok inşallah

benim sonucum iyi çıktı. bir sorun yok ama bu ay korunmam lazım. genelde doktorlar korunun demiyormuş ama benim doktorum 1 ay bekleyeceksin dedi ama öbür ay hamile kalma şansım daha yüksek. İnşallah o güzel haberi alırım yakında. Sen daha çektirmedin herhalde. İnşallah sorunsuz halledersin ve sonucunda iyi çıkar

benim sonucum iyi çıktı. bir sorun yok ama bu ay korunmam lazım. genelde doktorlar korunun demiyormuş ama benim doktorum 1 ay bekleyeceksin dedi ama öbür ay hamile kalma şansım daha yüksek. İnşallah o güzel haberi alırım yakında. Sen daha çektirmedin herhalde. İnşallah sorunsuz halledersin ve sonucunda iyi çıkar

teşekkür ederim güzel dileklerin için..
inşallah sende en kısa zamanda alırsın güzel haberi

inşallah olur....
sonucun nasıl çıktı..
bi sorun yok inşallah

hsg ile tüpler temızlenmıyor ki.rahım içi kanallara basınçla bi ilaç verılıyor.ha rahım içinde hafıf bı yapışıklık varsa o basınçla açılabiliyo o kadar.ama ciddi bı yapışıklık varsa ona yaptığı bı katkı yok.

merhaba ben 10 ay bebek icin ugrastim ama olmadi.yumurta gelistirme-catlatma uygulandi olmadi.
hsg filmi cektirdim anestesisiz cok kisa suruyor zaten ilk ilaci verdiginde agri oldu 2-3 de bsey hissetmedim.sonrasinda pek kanamamda olmadi.
o ay korunmadim cok umudum vardi hasta olunca remen yikildim.doktorumlada konustum hungurhungur agliyorum,cok fazla kafana takiyosun kendini rahat birak biraz dedi.
bende o ay kendime izin verdim ve bebek icin birlikte olmayacagim esimle dedim kendi kendime.veeeee O AY HAMILE KALDIM.inanilmazdi saskindik sanki gercek degil gibi.cok mutluyum.
umarim herkese nasip eder allah.
hsg filminden sonra sans yukseliyor.

herkese çok tşk ederimmm kanamam bitti ben vajinismusum bide o yüzden de olmuş kanamam altta biraz yırtılmada olmuş şimdi ilişki verdi de kanama olur dedi ne yapıcam zaten vajiyim tam olmuyo bakalım denicem bu akşam inşşş iii olur sonucu

Back