Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar HSG "Rahim Filmi" hakkında bilgisi olan ve daha önce bu filmi çektirmiş olanlar yardımınıza ihtiyacım var...:uhm:
bende yaptırdım bu filmi anestezi falan yapmadılar gerçekten ilaç verildiği anda bi sancı oldu karnının içine kadar sonrasındada biraz kanaman oluyor 3 gün devam etmişti bu adet kanaması değil ama her ihtimale karşı antibiyotik vermişti dr 1 hafta kullandım. Herkes aynımı oluyor bilmem Geçmiş olsun
evet canım benim hamişim şükür zor oldu ama oldu şükür:teytey: Allahım herkese nasip etsin 15+1 günlük oldu evet bi tedavi gördüm bunu daha öncede burda yazmıştım ama rahim filminden sonra gebe kalıncak diye bişey yok rahim filmini dr lar tüplerimiz açıkmı bi sorun varmı diye bakılıyor ve bende bi sorun çıkmamıştı sonrasında çatlama iğnesi verdiler hamiş oldum rahim film ücreti ödemedim rahim filmimi gata da çektirdim.gülden diğer forumlardan bildiğim kadarıyla sen hamilesin dimi? sen rahım fılmınden sonramı hamıle kaldın.bırde bu fılm ıcın ucret odedınmı
evet canım benim hamişim şükür zor oldu ama oldu şükür:teytey: Allahım herkese nasip etsin 15+1 günlük oldu evet bi tedavi gördüm bunu daha öncede burda yazmıştım ama rahim filminden sonra gebe kalıncak diye bişey yok rahim filmini dr lar tüplerimiz açıkmı bi sorun varmı diye bakılıyor ve bende bi sorun çıkmamıştı sonrasında çatlama iğnesi verdiler hamiş oldum rahim film ücreti ödemedim rahim filmimi gata da çektirdim.
2,5 ay önce yaptırdım..zerre acı hissetmedim..aletlerin girşini farketmedim desem yeridir..sıvı gönderirlerken adet sancısı gibi oldu oda çok az...endişelenme ve kendini hiç kasma..girmeden önce ağrı kesici atabilirsin ben öyle yapmıştım..bide yanında pedin olsun kanaman olucaktır..ama önemli değil...umarım rahat geçer....