Hsg

Songullllllllllllllllllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
26
2
28
Kızlar 2 hafta sonra hsg çektireceğim. Anestezili olacak. Aranızda olan var mı anestezili? Nasıl oluyor. Tamamen uyutuyorlar mi yoksa bölgesel mi uyusturuyorlar? Ağrınız oluyor mu sonrasında? Ve ben astım hastasıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Özel merkez ise makineleri gelişmiş oluyor anesteziye gerek yok bence 2 dk sürüyor sadece hafif bir regl agrısı gibi ama cihaz eski ise yaptırın benim ilki eskiymiş çok agrı oldu 5 dk filan ama son yaptırdıgım gelişmiş makineydi aparatları demir değil serum hortumu gibiydi çok az sızı oldu kısaca cihaza göre değişir

Özel merkez ise makineleri gelişmiş oluyor anesteziye gerek yok bence 2 dk sürüyor sadece hafif bir regl agrısı gibi ama cihaz eski ise yaptırın benim ilki eskiymiş çok agrı oldu 5 dk filan ama son yaptırdıgım gelişmiş makineydi aparatları demir değil serum hortumu gibiydi çok az sızı oldu kısaca cihaza göre değişir
Son yapılan şehir hastanelerindeki hsg cihazları kim bilir nasıldır. İlaç aldıktan sonra da işleme girmek istemiyorum desende alıyorlarmış heralde arkadaşıma öyle yapmışlsr

Son yapılan şehir hastanelerindeki hsg cihazları kim bilir nasıldır. İlaç aldıktan sonra da işleme girmek istemiyorum desende alıyorlarmış heralde arkadaşıma öyle yapmışlsr
İlaçta sorun yok canm uyuyakalcn zaten damar yolundan veriyo gidiyosun 😀 şehir hastanesini bilmiyorum ama anestezili zaten çekinmen gereken bir durum yok yarım saate kendine gelirsin 🙂

Üniversite hastanesinesinde yaptıracağım

Yani cihaz içerdeyken mı yarıda bıraktıtdınız. Acaba tüpler mı. Tıkalıydı
Cihazı taktılar sıvıyı enjekte ettiler geri çıkıyor dediler. Kendini kasıyorsun diyorlardı elimden geldiği kadar kasmamaya çalıştım. 3 kere sıvı enjekte ettiler dışarı çıktı. O kadar ağrım oldu ki dedim tamam yeter istemiyorum bıraktım. 3 gün kanamam oldu.

Kızlar 2 hafta sonra hsg çektireceğim. Anestezili olacak. Aranızda olan var mı anestezili? Nasıl oluyor. Tamamen uyutuyorlar mi yoksa bölgesel mi uyusturuyorlar? Ağrınız oluyor mu sonrasında? Ve ben astım hastasıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben anestezili olmuştum 10 dk kadar uyuyorsunuz olup bitiyor hızla zaten. Ağrı çok hafif düzeyde regl ağrısı gibi ama aşırı hafif. Damardan verdiler anesteziyi bu astımla ilgili mi bilmiyorum canım.

X