Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadslar hsg rahim filmi cektiricem cok agrisi varmi ozel hastane deqil anestezi istesem verilermi ?
Bende de ağrı sızı hiç bişey olmadı. Bi kaç dakikalık işlemAnladim tsk ederm
Canım merhaba;Anladim tsk ederm
Arkadslar hsg rahim filmi cektiricem cok agrisi varmi ozel hastane deqil anestezi istesem verilermi ?
Hiç acımadı hiç bir şey anlamadım diyen arkadaşlar hsg sonucunuz neydi tüplerde tıkanıklık çıktımı .
Merak ettiğim konu acaba tüplerde tıkanıklık olmadığı için mi eğer bir tıkanıklık söz konusu olduğu halde de herhangi bir acı yok mu .
bunu ben de bir yıldır merak ediyorum. çok travmatik bir deneyimim oldu. hsg yaptıramadan çıktım içeriden. benimle beraber içeri alınan kadınlardan biri güle oynaya girdi çıktı biri acıdan bayıldı. ben zaten korkuyordum yaptıramadan çıktım içeriden
Şu abartan insanlara nasıl sinir oluyorum. Yok şöyle yok böyle deyip insanlaeı kortuyolar. Hiç korkulacak bi yanı yok bende çok endişeliydim ama sandığım gibi değildi emin olun alttan muayne olmak gibi birşeyArkadslar hsg rahim filmi cektiricem cok agrisi varmi ozel hastane deqil anestezi istesem verilermi ?
Doğru ama güzel bir yemek yenir . Korkulan gibi değil çok rahat yaptırdım valla :)Bu arada bende anestezi istedim özel hastaneydi bana gerek yok anesteziye vereceğin parayla gider eşinle güzel bi yemek yersiniz demiştiler hemşireler.
Yemeğinide yemişsindir:)Doğru ama güzel bir yemek yenir . Korkulan gibi değil çok rahat yaptırdım valla :)