Hsg

Asminhele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
49
7
1
Arkadslar hsg rahim filmi cektiricem cok agrisi varmi ozel hastane deqil anestezi istesem verilermi ?

korkmaa hiç bişi olmaz adet sancısı gibi ..dayanılmayacak bişey değil yani

bencede özel hastaneye gitmeye gerek yok. bende üniversite hastanesinde yaptırmıştım. en fazla bir dakikalık bi acı hissediyosun sonra geçiyo.

Bende tipta yaptirdim 2 ay oluyor 30 saniyelik bir agri icin anestiziyi vucuduna sokma canim hemen bitiveriyor yuruyerek kalkip cikiyorsun

Anestezi almanızı gerektirecek kadar acılı bir işlem değil bence. Kısa sürüyor ve az bir şey acı veriyor.. Şimdiden geçmiş olsun..

Acı eşiğim oldukça düşüktür. bikini bölgesine emla kremsiz asla epilasyon yaptıramam. Buna rağmen HSG filminde hiç zorlanmadım. Anestezi almadan yaptırdım.

Anladim tsk ederm
Canım merhaba;
Ben daha salı günü yaptırdım özel bir emar merkezinde doktorumda çok anlayışlıydı hiç ağrımda olmadı. 650 Tl e yaptırdım ama hemen sonuçlarımı da aldım, ağrısızda oldu doktorum da gerçekten çok iyiydi.

Hiç acımadı hiç bir şey anlamadım diyen arkadaşlar hsg sonucunuz neydi tüplerde tıkanıklık çıktımı .
Merak ettiğim konu acaba tüplerde tıkanıklık olmadığı için mi eğer bir tıkanıklık söz konusu olduğu halde de herhangi bir acı yok mu .

Hiç acımadı hiç bir şey anlamadım diyen arkadaşlar hsg sonucunuz neydi tüplerde tıkanıklık çıktımı .
Merak ettiğim konu acaba tüplerde tıkanıklık olmadığı için mi eğer bir tıkanıklık söz konusu olduğu halde de herhangi bir acı yok mu .

bunu ben de bir yıldır merak ediyorum. çok travmatik bir deneyimim oldu. hsg yaptıramadan çıktım içeriden. benimle beraber içeri alınan kadınlardan biri güle oynaya girdi çıktı biri acıdan bayıldı. ben zaten korkuyordum yaptıramadan çıktım içeriden

bunu ben de bir yıldır merak ediyorum. çok travmatik bir deneyimim oldu. hsg yaptıramadan çıktım içeriden. benimle beraber içeri alınan kadınlardan biri güle oynaya girdi çıktı biri acıdan bayıldı. ben zaten korkuyordum yaptıramadan çıktım içeriden

Merak ettiğimde bu , güle oynaya çıkanın tüpleri açık acıdan bayılanın tüpleri tıkalımıydı acaba

Arkadaşlar merhaba;
Bende çift rahim ama tek rahim ağzı var. Ama bu bebiş olması için engel değil benim engelim yumurta sayımın az olması AMH değerim 0,34 bu sebepten acil olarak aşılama ve tüp bebek tedavisine başladım. Rapor için gerekliydi ve daha önce çekilmemiştim ancak çok şükür tüplerde tıkanıklık filan yok. Gerçekten acısız çeken yerler var ama bence acı olma sebebi tüplerin tıkanık olmasıdır. boya maddesi veriyorlar içerisine. Devlet hast. ileri tarihe atıyor ben cerrahpaşa tıp fak. başladım 2 haftadır yoğun şekilde tüm mauyane ve testlerimi yaptırmaya çalışıyorum. İstanbul da Fulya açık emarda çektirdim ben. Pahalıydı ama ben doktorumun adını verince indirim yaptılar 500 TL e çektirdim Sizler gibi yok anestezi yok acı bayılma vs duyduğum için ve canım çok tatlıdır açıkcası göze alamadım. Hemen sonucunu veriyorlar zaten. Korkmayın bence birazda kafada bitiyor bana doktorum araştırdın acılı dediler dimi dedi evet dedim. Güldü. Ve gerçekten memnun kaldım.

Arkadslar hsg rahim filmi cektiricem cok agrisi varmi ozel hastane deqil anestezi istesem verilermi ?
Şu abartan insanlara nasıl sinir oluyorum. Yok şöyle yok böyle deyip insanlaeı kortuyolar. Hiç korkulacak bi yanı yok bende çok endişeliydim ama sandığım gibi değildi emin olun alttan muayne olmak gibi birşey

Bu arada bende anestezi istedim özel hastaneydi bana gerek yok anesteziye vereceğin parayla gider eşinle güzel bi yemek yersiniz demiştiler hemşireler.

Bu arada bende anestezi istedim özel hastaneydi bana gerek yok anesteziye vereceğin parayla gider eşinle güzel bi yemek yersiniz demiştiler hemşireler.
Doğru ama güzel bir yemek yenir . Korkulan gibi değil çok rahat yaptırdım valla :)

Back