- 24 Haziran 2022
- 298
- 134
- Konu Sahibi Evrenin mucize enerjileri
Arkadaşlar Ankara da özel hastanede uygun fiyatli anestezisiz HSG rahim filmi ceken bi yer varsa bana yardimci olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi hastanede çektirdiniz acaba ve ne kadar sürede sıra geldiBugün devlet hastanesinde çektirdim bende
Merhaba. Nerede çektirdiniz nasıl geçtiBugün devlet hastanesinde çektirdim bende
Eğitim araştırma hastanesinde çektirdim anestezi yapmadan çekiyo devlette. Hayatımda yaşadığım en acı çektiğim deneyim oldu kimseyi burada kandıramam ne yaşadıysam onu söylüyorum çünkü beni kandırdılar imkanın varsa özelde anestezi alarak çektir.Merhaba. Nerede çektirdiniz nasıl geçti
canım bende devlette anestezi almadan cekildim ama normal alttan muayene olur gibi sadece ilaç verildiğinde regl agrısı gibi agrı oldu banada iki defa verildi ilaç tam acılsın diye doktorum çok ilgiliydi yarım saatte de toparladım sanırım sana kötüsü denk gelmiş doktorun canını yakmış bu ara da hamilelik oluştu mu sizde rahim filmi sonrası şans yüksek diyorlarEğitim araştırma hastanesinde çektirdim anestezi yapmadan çekiyo devlette. Hayatımda yaşadığım en acı çektiğim deneyim oldu kimseyi burada kandıramam ne yaşadıysam onu söylüyorum çünkü beni kandırdılar imkanın varsa özelde anestezi alarak çektir.
Acı olmadı diyenlere inanma ben onlara inandım mahvetti beni. Yada bana acemi çeken doktor denk geldi diye düşünüyorum çünkü ilk an ilacı verdiği zaman tam veremedi çekti olmadı baştan çekti iki kez o acıyı yaşamak zorunda kaldım.. Bile bile hafif ağrı oluyor diyenlere o kadar kızgınımki
Çok geçmiş olsun. İnşallah çektiğiniz acıya değer ve gönlünüze göre olur her şey. Bende çok tedirginim inşallah iyi bir doktora denk gelirim.Eğitim araştırma hastanesinde çektirdim anestezi yapmadan çekiyo devlette. Hayatımda yaşadığım en acı çektiğim deneyim oldu kimseyi burada kandıramam ne yaşadıysam onu söylüyorum çünkü beni kandırdılar imkanın varsa özelde anestezi alarak çektir.
Acı olmadı diyenlere inanma ben onlara inandım mahvetti beni. Yada bana acemi çeken doktor denk geldi diye düşünüyorum çünkü ilk an ilacı verdiği zaman tam veremedi çekti olmadı baştan çekti iki kez o acıyı yaşamak zorunda kaldım.. Bile bile hafif ağrı oluyor diyenlere o kadar kızgınımki
Belkide bana acemi çeken doktor denk geldi malesef halen oluşmadı gebelikcanım bende devlette anestezi almadan cekildim ama normal alttan muayene olur gibi sadece ilaç verildiğinde regl agrısı gibi agrı oldu banada iki defa verildi ilaç tam acılsın diye doktorum çok ilgiliydi yarım saatte de toparladım sanırım sana kötüsü denk gelmiş doktorun canını yakmış bu ara da hamilelik oluştu mu sizde rahim filmi sonrası şans yüksek diyorlar
Belkide bana acemi çeken doktor denk geldi malesef halen oluşmadı gebelcanım bende devlette anestezi almadan cekildim ama normal alttan muayene olur gibi sadece ilaç verildiğinde regl agrısı gibi agrı oldu banada iki defa verildi ilaç tam acılsın diye doktorum çok ilgiliydi yarım saatte de toparladım sanırım sana kötüsü denk gelmiş doktorun canını yakmış bu ara da hamilelik oluştu mu sizde rahim filmi sonrası şans yüksek diyorlar
Teşekkür ederim gebelik oluşmadı daha. Hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlere kısa zamandaÇok geçmiş olsun. İnşallah çektiğiniz acıya değer ve gönlünüze göre olur her şey. Bende çok tedirginim inşallah iyi bir doktora denk gelirim.
Benimde bu ay olmadı doktor ilk 3 ay şans yüksek dedi bakalım umarım hepimiz en kısa sürede hamile kalırızBelkide bana acemi çeken doktor denk geldi malesef halen oluşmadı gebelik
İnşallah canım sormak istediğin bir şey olursa yaz mutlakaBenimde bu ay olmadı doktor ilk 3 ay şans yüksek dedi bakalım umarım hepimiz en kısa sürede hamile kalırız