Kızlar pcosum var. 27 yaşındayım. Hormonlarım normal çıktı. Hsg de sol tüp kapalı çıktı. Hsg den önce 2 kez fermara ve çatlatma iğnesi tedavisi başarısız oldu. Şimdi aşılama önerdi doktor, sol tüp doğuştan da kapalı olabilir dedi. Ameliyat önermedi, sağ tüpü kullanabiliriz dedi. Çok ama çok üzgünüm. Bu konuda deneyimi olan benimle paylaşabilir mi? İnsan biraz olsun ümit arıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HSG VE SOL KAPALI TÜP YARDIM EDİN 😭
- Konu Sahibi cerenc1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Benimde sol tüpüm kapalıydı Aşılama yaptırdım maalesef olmadı. İstanbul'da şişli echomarda Doktor Cevat Bayrak var ona git Rahim filmi cektir ben gittim benimkini açtı çok şükür şuan iki tupumde açık 6 ay süre verdi filimden sonra gebe kalanlar var dediKızlar pcosum var. 27 yaşındayım. Hormonlarım normal çıktı. Hsg de sol tüp kapalı çıktı. Hsg den önce 2 kez fermara ve çatlatma iğnesi tedavisi başarısız oldu. Şimdi aşılama önerdi doktor, sol tüp doğuştan da kapalı olabilir dedi. Ameliyat önermedi, sağ tüpü kullanabiliriz dedi. Çok ama çok üzgünüm. Bu konuda deneyimi olan benimle paylaşabilir mi? İnsan biraz olsun ümit arıyor.
İnşallah Rabbim rast getirsin dualarım sizinle. Peki pcosunuz var mı sizinde?Benimde sol tüpüm kapalıydı Aşılama yaptırdım maalesef olmadı. İstanbul'da şişli echomarda Doktor Cevat Bayrak var ona git ben gittim benimkini açtı çok şükür şuan iki tupumde açık 6 ay süre verdi filimden sonra gebe kalanlar var dedi
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Hayır canım yokİnşallah Rabbim rast getirsin dualarım sizinle. Peki pcosunuz var mı sizinde?
Ameliyatla mı açıldı? Benim çekilen HSG sırasında açılmadı çünküBenimde sol tüpüm kapalıydı Aşılama yaptırdım maalesef olmadı. İstanbul'da şişli echomarda Doktor Cevat Bayrak var ona git Rahim filmi cektir ben gittim benimkini açtı çok şükür şuan iki tupumde açık 6 ay süre verdi filimden sonra gebe kalanlar var dedi
Ameliyatla mı açıldı? Benim çekilen HSG sırasında açılmadı çünküBenimde sol tüpüm kapalıydı Aşılama yaptırdım maalesef olmadı. İstanbul'da şişli echomarda Doktor Cevat Bayrak var ona git Rahim filmi cektir ben gittim benimkini açtı çok şükür şuan iki tupumde açık 6 ay süre verdi filimden sonra gebe kalanlar var dedi
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Hayır canım Rahim filmi çekerken açıyor doktor. Ben daha önce Anestezili cekildigim Rahim filmi eski teknoloji ile çekilmiş. Buradaki son teknoloji aletlerle çekiyor C kollu anesteziye gerek bile yok ağrı,sızı olmadan 5 dk da bitti.Ameliyatla mı açıldı? Benim çekilen HSG sırasında açılmadı çünkü
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Selektif salpingografi deniyor açma işlemineHayır canım Rahim filmi çekerken açıyor doktor. Ben daha önce Anestezili cekildigim Rahim filmi eski teknoloji ile çekilmiş. Buradaki son teknoloji aletlerle çekiyor c kollu anesteziye gerek bile yok ağrısı sızı olmadan 5 dk da bitti.
Yüreğimde bir umut oldu , Allah sizden razı olsun. Ben birkez aşılama deneyip olmazsa bu işlemi yaptıracağım.Selektif salpingografi deniyor açma işlemine
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Canım önce açtırıp denesen daha çok şansın olur tek tüp gebe kalma şansını %50 düşürüyorYüreğimde bir umut oldu , Allah sizden razı olsun. Ben birkez aşılama deneyip olmazsa bu işlemi yaptıracağım.
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Bende tek tüple aşılama yaptırdım Ağustos ayında maalesef tutmadiCanım önce açtırıp denesen daha çok şansın olur tek tüp gebe kalma şansını %50 düşürüyor