Hsg ve ovulasyon testi

mualla6464

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
9
19
18
31
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yazmak bugüne nasipmis. Bütün anne olmak isteyen adaylar hepinizi çok iyi anlıyorum. Şimdi gelelim bana yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz eşimde ve bende hiç bi sorun yok. Clomen catlatma ignesi kullandık 3 ay gene olmadı daha sonra doktoruma hsg çekilmek istediğimi söyledim ve hsg den çok korktum ama korkulacak bişi değil anestezi almadım normal çekildim sadece biraz acıdı ağrı oldu kesinlikle yazılanlar a bakmayın okadar korkulacak bişi değil sadece 2 dk sürüyor anesteziye fazla para vermeniz gerek yok besmele çekip girin rabbim Size yardım eder. Hsg den sonra 5 günlük ovulasyon testi aldım ayın 19zunda başladım ve bugün çift çizgi ikiside koyu renkté yani bugün yumurtlama günüm ulaştım. Arkadaşlar bende çok heyecanliyim 2 sene hergün ağladım hamillerden nefret ettiğim bile oldu ama lütfen isyan etmeyin rabbim bizim imtihanimizi bu sekilde yazmış eminim herkezin hiç beklemediği anda bebeklerine kavuşacaktır dün kandil de dua ettim hepiniz için rabbimiz hepimizin sesini duyuyordur 5 ocakta adet tarihim ve ben 1 ocakta test yapıcam öğün eşimin ve benim doğum günüm inş rabbim yüzümüze gülecek ve hepinize burdan haber vericem hiscakalin

CANIM ALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLMA DUYGUSUNU SANA DA TATTIRIR. İNŞALLAH. BEN KASIM 11 KASIMDA HSG ÇEKTİRDİM. 29 KASIMDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. RABBİM İNŞALLAH SANA DA NASİP EDECEKTİR.

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…