Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem eklenirken hemde bekledikten sonrakini ekledim doktor da net birşey demedi üç dört kez denedi başka birini çağırdı sorun mu var dediğimde net birşey demedi galiba dedi devlette çekindimRahim olması gerektiği gibi değil.
(Normal rahim görüntüsü ters huni şeklinde)
Tüplerden sıvı geçtikten sonraki görüntü mü bu?
(Eklediğin görüntü sıvı verilip biraz bekledikten sonraki görüntü mü)
Benim tek tüpüm hidroselpenksti, yani geçmiş genişlemiş içindeki sıvı enfeksiyonlu sıvıya dönmüş geçiş yoktu. O tarafta verilen su tüplerde şişmiş duruyordu.
Diger tarafta geçiş vardı gözüküyordu.
Görüntü de hiç geciş gözükmüyor.
Devlette mi çekildiniz rapor çıkmadı demişsiniz.
E nabıza rapor düşünce özelden ya da buraya at yazarız.
Bugün kendi doktoruma göstericem inşallah raporu bekleyelim demeden birşeyler der geçmiş olsunPamuğum ben de tüpleri ve yumurtalıkları göremedim. Bak ben kendiminkini koyuyorum. Benim de içeriye doğru çatım vardı, Y rahim teşhisi koyuldu ve 2 defa ameliyat oldum. Benim tüplerim ve yumurtalıklarım açıktı.
Siz düzenli regl oluyormusunuz?Hem eklenirken hemde bekledikten sonrakini ekledim doktor da net birşey demedi üç dört kez denedi başka birini çağırdı sorun mu var dediğimde net birşey demedi galiba dedi devlette çekindim
Asiri düzenli tam gününde olur üç gün surerdi son üç ayda dongum kısaldı günüm uzadı ama evet adet goruyorumSiz düzenli regl oluyormusunuz?
Ultrasonla doktor yumurtalıklarınızı görüyor mu?
e nabizi kontrol et rapor düşmüş mü diye bak.Asiri düzenli tam gününde olur üç gün surerdi son üç ayda dongum kısaldı günüm uzadı ama evet adet goruyorum
Bakıyorum sürekli henüz eklenmemis Google diğer görsellere bakıyorum hiç benzer bır görüntü görmedim benzer durum yaşayan veya en azından daha önce gören oldu mu acaba tüpler bir yana şekli de çok başka gibie nabizi kontrol et rapor düşmüş mü diye bak.
Eklerlerse hemen gözüküyor.
Merak ettim raporu.
Rahmin normal olması gerektiği şekilde değil ama ameliyat ile düzeltiliyor.Bakıyorum sürekli henüz eklenmemis Google diğer görsellere bakıyorum hiç benzer bır görüntü görmedim benzer durum yaşayan veya en azından daha önce gören oldu mu acaba tüpler bir yana şekli de çok başka gibi
Yorumun için çok teşekkür ederim biraz olsun bilgi almak içimi ferahlattiRahmin normal olması gerektiği şekilde değil ama ameliyat ile düzeltiliyor.
Fakat tüpler için ne yazacaklar onu merak ettim. Tüpler doğuştan mı yok ya da kapalı mı onu merak ettim.
3-4 kez denemesinin sebebi acaba kapalı mı tüpler deneyeyim belki açılır diye.
Hiçbir şey değişmeyince, ilk kez bu tarz bir durumla karşılaşıyor ise görüş almak istemiş ( rahim filmini çeken, radyoloji doktorumu yada uzmanı hangisi ise) bence senin raporu bir kaç doktor ve uzmana gösterip yazacaktır.
Ama rahim şekil sorunu düzeltiliyor. Rahim biliyorsun 2 parça, ergenlikle bu şekli oluyor. Aslınca dogurganlik olabilmesi icin vucut başlıyor değişime. Makinayız aslında.
Tüpün yoksa ya da kapalı ise sorun değil tüp. Ebek yaparsın.
Yumurtalıkların ve sağlıklı yumurtan olsun toplarlar, yumurtalarını…
Yok yok içini ferah tut.Yorumun için çok teşekkür ederim biraz olsun bilgi almak içimi ferahlatti