HSG Sonucum

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
hsg'mi çekildim.ama şimdilik doktoruma gidemiyorum.tüm sonuçları eline alınca gel demişti.genetik tahlillerim 1 aydan sonra çıkacakmış.onun için belki bilgisi olan birisi hsg'em hakkında bilgi verebilir.

kanül yoluyla verilen opak endometrial kaviteyi tam olarak doldurulmuş olup,kavite konturlarında sağ lateralde lineer dolum defekti izlenmektedir.

her iki tuba uterinadan opak madde geçişi normal olup,pasaj açıktır.her iki tarafta opak madde periton boşluğunda serbestçe dağılmıştır.

SONUÇ: kavite konturlarında sağ lateralde lineer dolum defekti izlenmektedir.(septa?)

yapisikliktan supelenmisler......

daha dogrusu perde gibi rahimini ayiran biseyden bahsediuolarr
yapisiklik diyerek yam olarak aciklanmaz..

Son düzenleme:
yapisikliktan supelenmisler......

daha dogrusu perde gibi rahimini ayiran biseyden bahsediuolarr
yapisiklik diyerek yam olarak aciklanmaz..

FatmaOzkan teşekkür ederim yorum ve bilgi için.umarım sorun yaratacak kadar muhim bir şey değildir.daha önce ki vajinal kontrollerim iyiydi.ilk defa hsg çektirdim.

merhaba kızlar ekte hsg sonuclarım var bılen varsa yorulayabılırmı hUterus sola deplase, tubalar vizualize pasaj mevcut. goruntulerde ektedir.yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkur ederım .

Eklentiler

• FERİDE EBRU YILMAZ (1).jpg
    248,9 KB · Görüntüleme: 98
  • FERİDE EBRU YILMAZ (2).jpg
    247,9 KB · Görüntüleme: 73
  • FERİDE EBRU YILMAZ.jpg
    265,8 KB · Görüntüleme: 83
merhaba kızlar ekte hsg sonuclarım var bılen varsa yorulayabılırmı hUterus sola deplase, tubalar vizualize pasaj mevcut. goruntulerde ektedir.yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkur ederım .
EKSİK RESİM KOYMUŞ OLABİLİRMİSİN CNM. OBUPAK MADDE VERİLDİĞİNDE FİLMDE RAHMİN GÖZÜKMESİ LAZIM BU SIVI VERİLMEDEN ÖNCEKİ RESİMLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…