- 21 Kasım 2017
- 33
- 10
- 38
- 32
- Konu Sahibi Boncuk1111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yanındaki yazılar tam çıkmamış rapor net gözükmüyor
Evet canım kistim var çikolata olanından :) bakalımmSol tupunde genisleme var cnm. Neden cektirmistn kistin falan mi var
Sanirim yapisiklik yapmis tuplerin uclarinda.. bende de var. Sende kac senedir var kac cmEvet canım kistim var çikolata olanından :) bakalımm
Çikolatanın 1 sene olmamıştır çıktığı dermoid kist vardı onu aldırdım onu aldırdıktan sonra çikolata kisti çıktı başımaSanirim yapisiklik yapmis tuplerin uclarinda.. bende de var. Sende kac senedir var kac cm
Çikolatanın 1 sene olmamıştır çıktığı dermoid kist vardı onu aldırdım onu aldırdıktan sonra çikolata kisti çıktı başıma 3,5 cm civarıymış senın kaç cm ne zamandır var senın tüplerinde bi sıkıntı var mo canımSanirim yapisiklik yapmis tuplerin uclarinda.. bende de var. Sende kac senedir var kac cm
Allah o cikolatayi nasil biliyorsa oyle yapsin :) benimde 5 cm sagli sollu hemde. Hsg temiz ama e2 hormonm yuksek amh dusuk falan filan 2 yil oldu bebis yoookkkkÇikolatanın 1 sene olmamıştır çıktığı dermoid kist vardı onu aldırdım onu aldırdıktan sonra çikolata kisti çıktı başıma 3,5 cm civarıymış senın kaç cm ne zamandır var senın tüplerinde bi sıkıntı var mo canım
Benim ilk rahim filminden devlet de idi 4 aylık bekleme ile sıra gelmişti bağcılar devlet de diğer yerleri bilemeyeceğimKızlar devlette rahim filmi için doktor çok ileri tarihe mi gün veriyor bilginiz var mı?
Ben yasamadim hic bisey aksama kadar az bi lekenlenme tarzi kanama oldu gecti ertesi guneKızlar filmden sonra sumuksu akıntı yaşayan oldu mu ?
Ben hiç bir hazırlık yapmadım. Anestezili oldum uyandığımda her şey bitmişti.Son kontrolümde doktorum gebelik olıiuşmazsa rahim filmi çekelim dedi yarın adetimden sonraki 3. Gün olacak gitsem hemen çekilir mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu bilginiz var mı?
Hazirlik yapmana gerek yok sadece genital bolgeni temizlersin gitmeden once :) ben anestezi almadan oldum hissetmedim hicbirsey.:) stres falan yapma korkulacak bisey de degil :)Son kontrolümde doktorum gebelik olıiuşmazsa rahim filmi çekelim dedi yarın adetimden sonraki 3. Gün olacak gitsem hemen çekilir mi öncesinde bir hazırlık gerekiyor mu bilginiz var mı?