Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ameliyat olman gerekiyor dediİki tüpte açık hiç bir sorun yok:)
bana ameliyat dedi tüplerim açık evet şekil bozukluğu var ve yapışık bsyler var kamerayla bakılıp almamız gerekiyor dedi anesteziyle görüş dedi ya çocuk istiyoruz her adım bi öncekinden daha da uzak yaHerşey normal. İki tüpte açık rahmin şekli vs sorun yok
rahimde yapışıklık var canım bende de oldu 3 kere açtılar şinasi yapısıklık demekEki Görüntüle 3197780 Eki Görüntüle 3197785 Arkadaşlar bugün hsg çektim doktor ameliyat dedi kafayı yicem ya fotoğraf atabilirsem bakar mısınız
Rahiöde yapışıklık çıkmış malesef tek çözümü ameliyat. Ağustos ayında bende oldum çok basit bir işlemEki Görüntüle 3197780 Eki Görüntüle 3197785 Arkadaşlar bugün hsg çektim doktor ameliyat dedi kafayı yicem ya fotoğraf atabilirsem bakar mısınız
Gebe kaldınız mı pekiRahiöde yapışıklık çıkmış malesef tek çözümü ameliyat. Ağustos ayında bende oldum çok basit bir işlem
Tekrarlayan sorun mu bu bebeğim bu yüzden mi olmuyorhisteroskopi olacaksın canım ben ilk önce devlete gitmiştim canlı canlı yapmaya çalıştılar,çığlık çığlıga kaçtım hastaneden ,sonra tüp bebek öncesi 3 kere özel de olmuştum en son geçen sene oldum 7.000 'di
kalınıyor canım merak etmeGebe kaldınız mı peki
Ya hem amh düşük hem bu sorun kafayı yemek üzereyimevet tüpleriniz açık ama rahminizde yapışıklık var sineşi dediği o. doktorunuz onun için ameliyat demiştir diye tahmin ediyorum. çok geçmiş olsun
ben her sene tekrarladı çok enfeksiyon geçiriyordum ama özelikle tüp bebek te mutlaka açıyorlar, gebe kalmaya engel merak etme10 dakikalık işlemTekrarlayan sorun mu bu bebeğim bu yüzden mi olmuyor
Geçmiş olsunben her sene tekrarladı çok enfeksiyon geçiriyordum ama özelikle tüp bebek te mutlaka açıyorlar, gebe kalmaya engel merak etme10 dakikalık işlem
Yeme yeme. Öyle düşünme hemen. Hepsinin çaresi tedavisi var sen ilk önce doktorunla kötüle ameliyatını planla sonraki adımı ameliyattan sonra konuşursunuz.içini ferah tut. Bende bir senedir bekliyorum ama olmuyor. İnşallah en yakın sürede kavuşuruz bebeklerimize.Ya hem amh düşük hem bu sorun kafayı yemek üzereyim
kalınıyor canım merak etme
ay insallah rabbim sesini duysun canım benim insallahYeme yeme. Öyle düşünme hemen. Hepsinin çaresi tedavisi var sen ilk önce doktorunla kötüle ameliyatını planla sonraki adımı ameliyattan sonra konuşursunuz.içini ferah tut. Bende bir senedir bekliyorum ama olmuyor. İnşallah en yakın sürede kavuşuruz bebeklerimize.
aşama aşama her şey. bi ameliyatınızı olun da arkasından olur gider inşallahYa hem amh düşük hem bu sorun kafayı yemek üzereyim
Ben tüp bebek sürecindeydim zaten ameliyat olurken. Transfer olucam bu ay. Ama yapışıklık varken gebe kalmaktan öte gebeliğin devamı malesef zor. Benim yapışıklık olduğundan dolayı transferim yapılmadı öyle düşününGebe kaldınız mı peki
Geçmiş olsun ameliyat olucak mısınızBen tüp bebek sürecindeydim zaten ameliyat olurken. Transfer olucam bu ay. Ama yapışıklık varken gebe kalmaktan öte gebeliğin devamı malesef zor. Benim yapışıklık olduğundan dolayı transferim yapılmadı öyle düşünün