- 14 Mart 2023
- 58
- 1
- 7
- 6
- Konu Sahibi sevilsevim
-
Hsg yi çekindiğiniz yer ile veya Dr ucuzla görüşün derim. Hafif lekelenme olmuştu bende ama sizin bahsettiğiniz gibi bir kanama olmamıştıMerhaba arkadaşlar dün bebek için kadın doğuma gittim hsg cektirmemizi istedi. Anestezili çektik dünden beri kanamam durmuyor çok ağrili geçiyor. Sonrası doktor ilaç vermedi direkt çıktık hastaneden normalde ovulasyon testileriyle yumurtlama günü takip ediyorduk hsg sonrası hamile kalan var mı doktor ilişki hakkında bişey demedi testlere devam edeyim mi böyle bişey yaşayan var mı
Dün doktora göründüm ilaç yazdı ama hemen öncesinde tam kan tahlili verdim bu sefer de kanda enfeksiyon çıktı ilaç kullanmadım diye denildiBende de 2 gün kanama ve kasıklarımda ağrı vardı anestezili çektim ama sonradan geçiyor merak etmeyin
Görüştüm kanama hâlâ devam ediyor ağrim da çok ilaç verdi geçer dedi de hâlâ geçmediHsg yi çekindiğiniz yer ile veya Dr ucuzla görüşün derim. Hafif lekelenme olmuştu bende ama sizin bahsettiğiniz gibi bir kanama olmamıştı
Geçmiş olsun. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Rahim filmi sonrası ya da öncesi bir ilaç veriyorlardı diye hatırlıyorum. Bu mikrop kapılma riskine karşı… sanırım antibiyotik veriyorlardı. Size vermedilerse ondan olmuş olabilirGörüştüm kanama hâlâ devam ediyor ağrim da çok ilaç verdi geçer dedi de hâlâ geçmedi
Çok teşekkür ederim evetGeçmiş olsun. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Rahim filmi sonrası ya da öncesi bir ilaç veriyorlardı diye hatırlıyorum. Bu mikrop kapılma riskine karşı… sanırım antibiyotik veriyorlardı. Size vermedilerse ondan olmuş olabilir
Çok teşekkür ederim aynen ilaç kullanmadım diye olmuş enfeksiyon kapmisim ondan bu ağrılarGeçmiş olsun. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Rahim filmi sonrası ya da öncesi bir ilaç veriyorlardı diye hatırlıyorum. Bu mikrop kapılma riskine karşı… sanırım antibiyotik veriyorlardı. Size vermedilerse ondan olmuş olabilir
1 hafta oldu nerdeyse hâlâ ağrım oldukça fazla ilaçları kullanmaya başladımBende de 2 gün kanama ve kasıklarımda ağrı vardı anestezili çektim ama sonradan geçiyor merak etmeyin
Aa çok geçmiş olsun neden öyle oldu acaba sende? Dr bir şey dedi mi1 hafta oldu nerdeyse hâlâ ağrım oldukça fazla ilaçları kullanmaya başladım
Sordum ilaç verdi normal dedi bı de anestezili olmasına rağmen bu kadar ağrısı olmasıAa çok geçmiş olsun neden öyle oldu acaba sende? Dr bir şey dedi mi
Merhaba ben dün hsg cektirdim, tedbir amaclı antibiyotik verdiler 5 gün kullanacagım, kanama da cok az olmuştu, hala devam ediyorsa baska bir doktora görünmeniz iyi olurSordum ilaç verdi normal dedi bı de anestezili olmasına rağmen bu kadar ağrısı olması
Ben acemi doktora denk gelmişim hastanede bir calışan öyle dedi zorlanmaya baglı o kadar acı ve kanama olusu . O kadar acı cektim ki artık doktora gitmeye korkuyorum adet olursam bu sefer de alltan muayene olacakmışımMerhaba ben dün hsg cektirdim, tedbir amaclı antibiyotik verdiler 5 gün kullanacagım, kanama da cok az olmuştu, hala devam ediyorsa baska bir doktora görünmeniz i
Merhaba ben dün hsg cektirdim, tedbir amaclı antibiyotik verdiler 5 gün kullanacagım, kanama da cok az olmuştu, hala devam ediyorsa baska bir doktora görünmeniz iyi olur
Çok üzüldüm sizin adınıza. Dr çok önemli gerçekten. Ben de çok Dr gezmiştim zamanında. Kadın hastalıklarının muayenesi bana da hep zor gelmiştir. Ama Dr unu bulduktan sonra hiç sıkıntı yaşamayacaksınız emin olunBen acemi doktora denk gelmişim hastanede bir calışan öyle dedi zorlanmaya baglı o kadar acı ve kanama olusu . O kadar acı cektim ki artık doktora gitmeye korkuyorum adet olursam bu sefer de alltan muayene olacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?