Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kere ve pespese 3 kere cektirmis biri olarak yan etki olmuyo ama adet bitimi oldugu icin kanama oluyor. Antibiyotik veriliyo bi kac gun kullaniyosun ve birliktelik yasamiyosun ki enfeksiyona sebep olmasinMerhaba....HSG sonrası istenmeyen yan etki yaşayan var mı aranızda?? Çekim sonrası kanama oluyor diyorlar bu durum normal mi?? Enfeksiyon yaşayan var mı? Yardımcı olrsanız çok sevinirim...:)
Canım çekildin mı nasıl oldunMerhaba hsg çekimi nasıl yapılıyo ben de yarın çektiricem de ameliyat elbisesi gibi bişey giydirilir mi
Ben anestezili çektirmiştim 3 gün felan hafif kasık ağrısı ve lekenme tarzında kanama olmuştu. Enfeksiyon olmasın diye antibiyotik veriyorlar zaten.Merhaba....HSG sonrası istenmeyen yan etki yaşayan var mı aranızda?? Çekim sonrası kanama oluyor diyorlar bu durum normal mi?? Enfeksiyon yaşayan var mı? Yardımcı olrsanız çok sevinirim...:)
Merhaba, ben bugün Sonomed'de HSG çektirdim. C kollu röntgen cihazı kullanılıyor. Öncelikle herkese bu tip cihazı olan bir yerde çektirmesini tavsiye ederim. Ne ağrı, ne acı hiç bir şey yok. İlacı verdiniz mi diye sorduğumda işlem bitti bile dediler. Öncesinde ve sonrasında hiçbir şey kullanmadım, antibiyotiğe gerek duyulmadı. Bu forumda bir dolu kötü deneyim okumuştum, haliyle korkuyordum, korkulacak hiç bir şey yok ancak mutlaka C kollu cihaz olmalı. Hiçbir yan etki yaşamadım, kanama vs olmadı.
Sonuç inşallah güzel çıkmıştır bende yarın yaptrcm kötü sonuç alırım diye korkuyorumMinnosella098 mrb canım dün yaptırdım bildiğin ameliyat gibi bişeydi ben hiç öyle tahmin etmemiştim. Ayrı bi odada yaparlar heralde sanmıştım ama öyle olmadı ameliyathanede yaptılar. Anestezisi olduğu için hiçbişey hissetmedim şu anda da hiçbir ağrım yok hafif kanama bar sadece