• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Merhaba....HSG sonrası istenmeyen yan etki yaşayan var mı aranızda?? Çekim sonrası kanama oluyor diyorlar bu durum normal mi?? Enfeksiyon yaşayan var mı? Yardımcı olrsanız çok sevinirim...:)

Canim ben 6 gün once çektirdim. Cekim sonrasi 3 4 gun kanama oldu. Beklenen bir durumdu yan etki degil.
Cekimden 2gun önce antibiyotik basladim toplamda 5 gün kullandim. Enfeksiyon olmadi simdiye kadar.

Ben de 2 ay önce çektirdim,çektirdiğim gün o kullanılan ilaç geri aktı,ama kanama olmadı,enfeksiyon olmadı,doktor antibiyotik vermişti onu kullandım,bi de 1 hafta birliktelik olmasın demişti

Merhaba....HSG sonrası istenmeyen yan etki yaşayan var mı aranızda?? Çekim sonrası kanama oluyor diyorlar bu durum normal mi?? Enfeksiyon yaşayan var mı? Yardımcı olrsanız çok sevinirim...:)
1 kere ve pespese 3 kere cektirmis biri olarak yan etki olmuyo ama adet bitimi oldugu icin kanama oluyor. Antibiyotik veriliyo bi kac gun kullaniyosun ve birliktelik yasamiyosun ki enfeksiyona sebep olmasin

Merhaba hsg çekimi nasıl yapılıyo ben de yarın çektiricem de ameliyat elbisesi gibi bişey giydirilir mi

Merhaba, ben bugün Sonomed'de HSG çektirdim. C kollu röntgen cihazı kullanılıyor. Öncelikle herkese bu tip cihazı olan bir yerde çektirmesini tavsiye ederim. Ne ağrı, ne acı hiç bir şey yok. İlacı verdiniz mi diye sorduğumda işlem bitti bile dediler. Öncesinde ve sonrasında hiçbir şey kullanmadım, antibiyotiğe gerek duyulmadı. Bu forumda bir dolu kötü deneyim okumuştum, haliyle korkuyordum, korkulacak hiç bir şey yok ancak mutlaka C kollu cihaz olmalı. Hiçbir yan etki yaşamadım, kanama vs olmadı.

Ben anestezili çektirmiştim 3 gün felan hafif kasık ağrısı ve lekenme tarzında kanama olmuştu. Enfeksiyon olmasın diye antibiyotik veriyorlar zaten.

Ben anestezi almadan cektirdim ve aynı gün verilen ilacin geri gelmesi haricinde lekelenme bile yasamadim.

Minnosella098 Minnosella098 mrb canım dün yaptırdım bildiğin ameliyat gibi bişeydi ben hiç öyle tahmin etmemiştim. Ayrı bi odada yaparlar heralde sanmıştım ama öyle olmadı ameliyathanede yaptılar. Anestezisi olduğu için hiçbişey hissetmedim şu anda da hiçbir ağrım yok hafif kanama bar sadece

Benim sadece filmi çekildiğim gün hafif pembe lekelenmem olmuştu onun dışında bi sıkıntı yaşamadım doktor antibiyotik vermedi
Korun da demedi

Merhaba, ben bugün Sonomed'de HSG çektirdim. C kollu röntgen cihazı kullanılıyor. Öncelikle herkese bu tip cihazı olan bir yerde çektirmesini tavsiye ederim. Ne ağrı, ne acı hiç bir şey yok. İlacı verdiniz mi diye sorduğumda işlem bitti bile dediler. Öncesinde ve sonrasında hiçbir şey kullanmadım, antibiyotiğe gerek duyulmadı. Bu forumda bir dolu kötü deneyim okumuştum, haliyle korkuyordum, korkulacak hiç bir şey yok ancak mutlaka C kollu cihaz olmalı. Hiçbir yan etki yaşamadım, kanama vs olmadı.

Geçmiş olsun bende sonomed'te çektirmiştim 5 ay önce evet çok rahat bi yer kesinlikle bende tavsiye ediyorum orası zaten echomar'ın diğer şubesi

Minnosella098 Minnosella098 mrb canım dün yaptırdım bildiğin ameliyat gibi bişeydi ben hiç öyle tahmin etmemiştim. Ayrı bi odada yaparlar heralde sanmıştım ama öyle olmadı ameliyathanede yaptılar. Anestezisi olduğu için hiçbişey hissetmedim şu anda da hiçbir ağrım yok hafif kanama bar sadece
Sonuç inşallah güzel çıkmıştır bende yarın yaptrcm kötü sonuç alırım diye korkuyorum

Korkulacak hiçbişey yok insanlar abartıyor. Bende çektirdim hatta öteki ay çektircem. 🤲🏽

Çok şükür bi sorun yok dedi doktor her şey gayet iyiymiş miyomum var benim engel değil dedi gebeliğe ameliyat a hiç gerek yokmuş

Back