- 30 Nisan 2023
- 1.481
- 1.520
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
bel ağrısını nasıl yaşadınız. sürekli mi oldu yoksa birden ağrı şeklinde mi girdiBen regl belirtileri yaşamıştım kasık ve bel ağrısı ağrı kesici kullanmaya başladım 5 gün boyunca kullandım adet olmayınca test yaptım hamile olduğumu öğrendim
Sürekli oldu dayanamadım ağrı kesici içmiştim çok emindim çünkü adet olacağıma belirtilerim vardı çünkü ama hamileymişim hiç umudum yoktu tüp bebek düşüyordum o ay olmasaydı doktora gidecektim sürpriz oldubel ağrısını nasıl yaşadınız. sürekli mi oldu yoksa birden ağrı şeklinde mi girdi
allah bağışlasın <3 bakalım darısı başıma, bekliyorum heyecanla ben deSürekli oldu dayanamadım ağrı kesici içmiştim çok emindim çünkü adet olacağıma belirtilerim vardı çünkü ama hamileymişim hiç umudum yoktu tüp bebek düşüyordum o ay olmasaydı doktora gidecektim sürpriz oldu
korkutmak ya da caydırmak için söylemiyorum ama hayatımdaki en fena acılardan biriydi. tarifi yok yani. 3 kere yogun acı hissettim , ilkinde ne verdi bilmiyorum genel bi rahmime yayılan regl acısının 3 katı fena bir ağrı girdi karnıma, 2. acı da asla tarif edilemez fena bi acı yaşadım bağırdım zaten , 3. de yine aynı acıyı yaşadım dedim bırakın yapmayın istemiyorum. allahtan bitmişti. sonra hemen acım geçti saniyeler içinde. en güzel tarafı sonrasında hiçbir acı olmadı.Konuyu hiç sabote etmek istemiyorum ama hsg ağrılı bir işlem mi ? Ağustos ayında çekilcem anestezisiz önerdiler fakat korkuyorum.
ve bu dediklerim tüplerim açık çıktıgı halde böyle. tüplerim kapalı olsa nasıl olurdu hayal edemiyorum.korkutmak ya da caydırmak için söylemiyorum ama hayatımdaki en fena acılardan biriydi. tarifi yok yani. 3 kere yogun acı hissettim , ilkinde ne verdi bilmiyorum genel bi rahmime yayılan regl acısının 3 katı fena bir ağrı girdi karnıma, 2. acı da asla tarif edilemez fena bi acı yaşadım bağırdım zaten , 3. de yine aynı acıyı yaşadım dedim bırakın yapmayın istemiyorum. allahtan bitmişti. sonra hemen acım geçti saniyeler içinde. en güzel tarafı sonrasında hiçbir acı olmadı.
tavsiyem aneztesiz çekmeyin. kendinize bunu yaşatmanıza gerek yok. ben hangi kafayla bunu yaptım bilmiyorum.
Off kesinlikle anestezi alıcam. Merkezdeki kadın ağda acısı gibi dedi ama sanırım alakası yok. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinkorkutmak ya da caydırmak için söylemiyorum ama hayatımdaki en fena acılardan biriydi. tarifi yok yani. 3 kere yogun acı hissettim , ilkinde ne verdi bilmiyorum genel bi rahmime yayılan regl acısının 3 katı fena bir ağrı girdi karnıma, 2. acı da asla tarif edilemez fena bi acı yaşadım bağırdım zaten , 3. de yine aynı acıyı yaşadım dedim bırakın yapmayın istemiyorum. allahtan bitmişti. sonra hemen acım geçti saniyeler içinde. en güzel tarafı sonrasında hiçbir acı olmadı.
tavsiyem aneztesiz çekmeyin. kendinize bunu yaşatmanıza gerek yok. ben hangi kafayla bunu yaptım bilmiyorum.
Kapalı olunca daha çok mu acıyor. Özel hastane mi devlet mi nerede çekildinizve bu dediklerim tüplerim açık çıktıgı halde böyle. tüplerim kapalı olsa nasıl olurdu hayal edemiyorum.
siz beni dinleyin. rica ederim.Off kesinlikle anestezi alıcam. Merkezdeki kadın ağda acısı gibi dedi ama sanırım alakası yok. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
bildiğim kadarı ile kapalı olunca zorlanıyor biraz daha acıyor.Kapalı olunca daha çok mu acıyor. Özel hastane mi devlet mi nerede çekildiniz
Ben sezaryen doğum yaptım onda bile gözüm bebeği görmedi. Arkadaşlarım doğurdu gülerek poz verdiler. Bu acıyı kendime yapamam hayır :)bildiğim kadarı ile kapalı olunca zorlanıyor biraz daha acıyor.
özelde çektirdim , ya hani doktor bana 10 saniye acıycak geçecek dedi tamam saniyeler sürüyor ama felaket acıdı, belki benim acı eşiğim de çok yüksek değil bilmiyorum. sadece ben kendime niye bunu yaşattım diyorum. mis gibi aneztezi varken. o yüzden siz dikkat edin :)
ama mutlaka yaptırın ertelemeyin :) 2. bebeği mi istiyorsunuz ondan mı pekiBen sezaryen doğum yaptım onda bile gözüm bebeği görmedi. Arkadaşlarım doğurdu gülerek poz verdiler. Bu acıyı kendime yapamam hayır :)
Evet istiyoruz ama olmuyor ne yazık ki. Herşeye bakıldı sadece hsg kaldı. Yumurta takibi olacak bu ay. Sonra hsgama mutlaka yaptırın ertelemeyin :) 2. bebeği mi istiyorsunuz ondan mı peki
hiçbir sorun yokken bile sağlıklı beslenme işe yarıyor diye biliyorum. hsg de çok fazla şansı artırıyormuş. inş güzel bi süreciniz olurEvet istiyoruz ama olmuyor ne yazık ki. Herşeye bakıldı sadece hsg kaldı. Yumurta takibi olacak bu ay. Sonra hsg
İnşallah. Sigara kullanıyorum ona bahane buluyorum ki bırakayım :)hiçbir sorun yokken bile sağlıklı beslenme işe yarıyor diye biliyorum. hsg de çok fazla şansı artırıyormuş. inş güzel bi süreciniz olur
Ay inş bırakırsınızİnşallah. Sigara kullanıyorum ona bahane buluyorum ki bırakayım :)
Bende bu pazartesi çekindim 3 kez famere + çatlatmadan sonra dokturum hsg dedi anestezili oldum o bile bence kötüydü ameliyathanede sadece sen ve doktorun olmuyor acıdan ziyade psikoloji kısmı daha baskınve bu dediklerim tüplerim açık çıktıgı halde böyle. tüplerim kapalı olsa nasıl olurdu hayal edemiyorum.