• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG SONRASI NELER OLUYO

u25n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
1.055
926
73
Merhaba Perşembe günü için rahim filmi randevum var korku endişem de var tabi ama mecburen çektirmem lazım çekilirken ve sonrasında neler yaşadınız sonra gebelik oluşma ihtimali nedir ?
Ayrıca en kötü ihtimal ne çıkabilir rahim filminde yardımcı olabilir misiniz bana lütfen 🥺🙏🏻

Merhaba Perşembe günü için rahim filmi randevum var korku endişem de var tabi ama mecburen çektirmem lazım çekilirken ve sonrasında neler yaşadınız sonra gebelik oluşma ihtimali nedir ?
Ayrıca en kötü ihtimal ne çıkabilir rahim filminde yardımcı olabilir misiniz bana lütfen 🥺🙏🏻
Aralık ayında çektirdim bende Anestezi li iki dak surmuyor.
Sonra hafif sizi ve az kanama oldu. Doktor antibiyotik tedavisi veriyor zaten. Enfeksiyon riskine karşı. Benim sol tüp tıkalı çıktı malesef.hic korkma inşallah temiz çıkar sonucun

Korkulcak bişi olmuyor biraz kanama belki çok az sızlama başka bir acı sızı yok anestezi altında yaptırttım direk uçuş o sırada zaten sonuç ise ya tüplerin açık ya da kapalı çıkma durumu inşallah açık çıkar yolun açık olsun

Aralık ayında çektirdim bende Anestezi li iki dak surmuyor.
Sonra hafif sizi ve az kanama oldu. Doktor antibiyotik tedavisi veriyor zaten. Enfeksiyon riskine karşı. Benim sol tüp tıkalı çıktı malesef.hic korkma inşallah temiz çıkar sonucun
Benim çektireceğim yer görüntüleme merkezi doktorum yönlendirdi anestezi yoktu galiba öyle dedi Elif hanım dijital ortamda çekilecek dedi ama işte ben yinede korkuyorum bakalım
İnşALLAH güzel sonuçlar alırsınız sizde

Korkulcak bişi olmuyor biraz kanama belki çok az sızlama başka bir acı sızı yok anestezi altında yaptırttım direk uçuş o sırada zaten sonuç ise ya tüplerin açık ya da kapalı çıkma durumu inşallah açık çıkar yolun açık olsun
Bakalım hayırlısı artık bende biraz panikledim nedense ama mecburen artık sizin durumunuz nedir benden gebelik oluşmadığı için istedi doktor 😔sadece açık kapalı olduğuna mı bakılıyor

Bakalım hayırlısı artık bende biraz panikledim nedense ama mecburen artık sizin durumunuz nedir benden gebelik oluşmadığı için istedi doktor 😔sadece açık kapalı olduğuna mı bakılıyor
Benim durumumda gebelik olmadığı içindi malesef 2 tüpte kapalı çıktı sonra tüp bebekle dış gebelik geçirdim laparaskopiyle alırlarken sağolsun doktorum tüplerimi de açmış şimdi biri tamamen açık biri yarım tüp bebek sürecindeyim yine dua edelim birbirimizee ama korkma içini ferah tut

Benim durumumda gebelik olmadığı içindi malesef 2 tüpte kapalı çıktı sonra tüp bebekle dış gebelik geçirdim laparaskopiyle alırlarken sağolsun doktorum tüplerimi de açmış şimdi biri tamamen açık biri yarım tüp bebek sürecindeyim yine dua edelim birbirimizee ama korkma içini ferah tut
Hmm anladım çok geçmiş olsun İnşALLAH hayırlı bi şekilde olur hepimiz için
Siz hsgden sonra ne kadar süre denediniz tüp bebeğe hemen mi geçtiniz

İkisi de kapalı çıktığı için denemenin anlamı yoktu direk tüp bebeğe geçtik

İkisi de kapalı çıktığı için denemenin anlamı yoktu direk tüp bebeğe geçtik
hmm anladım hsgden sonra açılıyormuş galiba öyle diyorlar onun sonrasında deneniyormuş filan tabi bende bilmiyorum pek bu konuları durumunuz iyiyse o daha iyi galiba bende şimdi bakıyorum iyice kafam karıştı canım sıkılıyor zaten aman 😔

Korkmayın tüpleriniz açıktır sorun olmaz inşallah. Hafif adet sancısı gibi bir ağrı ve biraz kanama olabiliyor.
Gözünüzde büyütmeyin çabucak olup bitecek

Korkmayın tüpleriniz açıktır sorun olmaz inşallah. Hafif adet sancısı gibi bir ağrı ve biraz kanama olabiliyor.
Gözünüzde büyütmeyin çabucak olup bitecek
İnşALLAH bakalım ama ben korkuyorum nedendir bilmiyorum ama
Kapalı çıkarsa ne oluyo biliyor musunuz sizde mi çektirdiniz

Evet ben de çektirdim
Kapalı çıkarsa doktorunuz ona göre bir tedaviye yönlendirecektir
Herkeste farklı olabiliyor normalde vajinal muayene de falan rahatsanız bunda hiç sorun olmaz
Çektirmediğiniz için tedirginliğinizi anlıyorum ama gözünüzde büyüttükçe daha zor gelecek
Olup bitecek ve ne olduğunu öğreneceksiniz böyle düşünün

H
Evet ben de çektirdim
Kapalı çıkarsa doktorunuz ona göre bir tedaviye yönlendirecektir
Herkeste farklı olabiliyor normalde vajinal muayene de falan rahatsanız bunda hiç sorun olmaz
Çektirmediğiniz için tedirginliğinizi anlıyorum ama gözünüzde büyüttükçe daha zor gelecek
Olup bitecek ve ne olduğunu öğreneceksiniz böyle düşünün
Hmm anladım İnşALLAH açık çıkar dua edin bana da
Sizin sonrasında bebeğiniz oldu mu

u25n u25n Tabi ki ederim Rabbim gönlünüze göre versin aratmasın inşallah
Hayır benim olmadı benim eşimin de sorunları var farklı durumlar yani
Siz kafanızı karıştırmayın inşallah her şey güzel olur
Mesela benim hafif bir tıkanıklık vardı o açıldı başka bir sorun yoktu zaten

Merhaba inşallah hiçbir şey hissetmeden olup biter🙏🏻 Bende bebek istediğimiz 2 yılın sonunda aşılamaya başlamadan önce çektirmiştim ve tüplerim açıktı sadece sıvı verilirken baskı şeklinde ağrı hissettim onun dışında hemen oldu bitti. Sonrasında kanama bile yaşamadım.

u25n u25n Tabi ki ederim Rabbim gönlünüze göre versin aratmasın inşallah
Hayır benim olmadı benim eşimin de sorunları var farklı durumlar yani
Siz kafanızı karıştırmayın inşallah her şey güzel olur
Mesela benim hafif bir tıkanıklık vardı o açıldı başka bir sorun yoktu zaten
İnşALLAH güzel olur herkes için isteyenler için korkuyorum oda elimde değil artık ben şimdi internetten okuyorum başka bi şekilde açılıyormuş kapalı olursa filan yazıyorda o canımı sıktı

Merhaba inşallah hiçbir şey hissetmeden olup biter🙏🏻 Bende bebek istediğimiz 2 yılın sonunda aşılamaya başlamadan önce çektirmiştim ve tüplerim açıktı sadece sıvı verilirken baskı şeklinde ağrı hissettim onun dışında hemen oldu bitti. Sonrasında kanama bile yaşamadım.
İnşALLAH teşekkür ederim
Ben internetten okuyunca biraz bazı şeyleri korktum kapalı çıkınca başka işlem filan ben direk olumsuza gittim İnşALLAH iyi olur sizin aşılma ile mi oldu

u25n u25n internette her şey yazar iyisi de kötüsü de kafanızı bunlarla karıştırmayın
Sizin öyle olacak diye bir şey yok eşinizin problemi var mı bilmiyorum ama belki tüp bebek denemeniz gerekecek ya da rahim filminden sonra hemen hamile kalacaksınız
Şuan lütfen sadece sakin kalmaya çalışın zor biliyorum ama kendinizi üzmekten başka işe yaramaz başka türlüsü
Hsg bir geçsin sonrasını o zaman düşünürsünüz

u25n u25n internette her şey yazar iyisi de kötüsü de kafanızı bunlarla karıştırmayın
Sizin öyle olacak diye bir şey yok eşinizin problemi var mı bilmiyorum ama belki tüp bebek denemeniz gerekecek ya da rahim filminden sonra hemen hamile kalacaksınız
Şuan lütfen sadece sakin kalmaya çalışın zor biliyorum ama kendinizi üzmekten başka işe yaramaz başka türlüsü
Hsg bir geçsin sonrasını o zaman düşünürsünüz
Çok teşekkür ederim daha okumıycam zaten gidene kadar iyi düşünmeye çalışcam
Eşimde şükür bi problem yok İnşALLAH güzel olur yazdığınız içinde teşekkür ederim 🙏🏻

Hsg çektirdiğim ay 5 gün gecikmem oldu. Gecikme olabilir hazırlıklı olun

Back