Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hsg yi neden cektirdinizBENİM BU AY 5 OLDU HALA ELİMDE BİRŞEY YOK
Eşiniz sperm testi verdi mi ?pcos var 1 yıldır gebelik elde edilemediği için
evet bir sorun çıkmadı benimde tüplerim açıktı sadece prolaktin yüksek ama hala birşey yokEşiniz sperm testi verdi mi ?
Çok kafaya takmamak gerek sanırımevet bir sorun çıkmadı benimde tüplerim açıktı sadece prolaktin yüksek ama hala birşey yok
BAZEN PARTNERLER BİRBİRİNE UYGUN OLMUYOR DOKTOR SÖYLEDİ BANADA.BEN BUNDAN ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE TEK BİR DENEME HAMİLE KALMIŞTIM.YÜRÜMÜYCEĞİİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 8 HAFTADA GİDİP KÜRTAJ OLMUŞTUM HAYATIMIN HATASINDAN KURTULMAK İÇİN HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM.BUDA VİCDANIMI ÇOK SIZLATIYORBen08.06.2019’da çektirdim, hâlâ kalamadım. Sebepsiz infertilite
![]()
ne kadarda benziyormuşuz birbirimizeBAZEN PARTNERLER BİRBİRİNE UYGUN OLMUYOR DOKTOR SÖYLEDİ BANADA.BEN BUNDAN ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE TEK BİR DENEME HAMİLE KALMIŞTIM.YÜRÜMÜYCEĞİİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 8 HAFTADA GİDİP KÜRTAJ OLMUŞTUM HAYATIMIN HATASINDAN KURTULMAK İÇİN HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM.BUDA VİCDANIMI ÇOK SIZLATIYOR
O anki psikoloji ile insan yanlış karar verebilir. Sonuçta yaşanılan şeyler kolay değil, oyun değil. Keşke olmasaymış ama geçmişe gidip düzeltemeyiz hatalarımızı. İnşallah sağlıkla, huzurla, hayırlısıyla hamile kalırsınızBAZEN PARTNERLER BİRBİRİNE UYGUN OLMUYOR DOKTOR SÖYLEDİ BANADA.BEN BUNDAN ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE TEK BİR DENEME HAMİLE KALMIŞTIM.YÜRÜMÜYCEĞİİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 8 HAFTADA GİDİP KÜRTAJ OLMUŞTUM HAYATIMIN HATASINDAN KURTULMAK İÇİN HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM.BUDA VİCDANIMI ÇOK SIZLATIYOR
Bende rahim ameliyatı oldum histereskopi ameliyatı tabi öncesinde benim üç tane düşüğüm vardı ama ameliyattan sonra hamile kalamadim doktora gittim klomen yazdı bana iki ay kullandım ama kısmet olmadı sonra internette okumuştum çakşır kökü suyu diye bı su varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormus bende aktardan Mecit efendi diye bı markaydı aldım sabahları aç karınla 14 gün boyunca içtim tabi bu arada esimede icirdim şükürler olsun o ay hamile kalmışım şu an Allah kısmet ederse 3 aylık hamileyim birde Multi vitamin almıştım eczaneden onuda aldım o ay denemenizi tavsiye ederimBen08.06.2019’da çektirdim, hâlâ kalamadım. Sebepsiz infertilite
![]()
Siz bi çakşır kökü suyunu deneyin eşinize de içirinBENİM BU AY 5 OLDU HALA ELİMDE BİRŞEY YOK
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende rahim ameliyatı oldum histereskopi ameliyatı tabi öncesinde benim üç tane düşüğüm vardı ama ameliyattan sonra hamile kalamadim doktora gittim klomen yazdı bana iki ay kullandım ama kısmet olmadı sonra internette okumuştum çakşır kökü suyu diye bı su varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormus bende aktardan Mecit efendi diye bı markaydı aldım sabahları aç karınla 14 gün boyunca içtim tabi bu arada esimede icirdim şükürler olsun o ay hamile kalmışım şu an Allah kısmet ederse 3 aylık hamileyim birde Multi vitamin almıştım eczaneden onuda aldım o ay denemenizi tavsiye ederim
denedim canım ama eşime içeremiyorum onuSiz bi çakşır kökü suyunu deneyin eşinize de içirin
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Çakşır suyunu nasıl tükettiniz?