• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG SONRASI NE KADAR ZAMAN SONRA GEBE KALDINIZ YADA KALAMAYAN VAR MI

Ben 🤚🏻 08.06.2019’da çektirdim, hâlâ kalamadım. Sebepsiz infertilite 🤷🏻‍♀️

İyide hsg sonrası gebelik olabilinir diyolar 100 de 100 kesin olacak denmiyor . Doktorum hsg sonrasında 3 ay tüp bebek yapmayalım doğal olabilir demişti . Galia 3/4 ay o süre .

BAZEN PARTNERLER BİRBİRİNE UYGUN OLMUYOR DOKTOR SÖYLEDİ BANADA.BEN BUNDAN ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE TEK BİR DENEME HAMİLE KALMIŞTIM.YÜRÜMÜYCEĞİİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 8 HAFTADA GİDİP KÜRTAJ OLMUŞTUM HAYATIMIN HATASINDAN KURTULMAK İÇİN HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM.BUDA VİCDANIMI ÇOK SIZLATIYOR

BAZEN PARTNERLER BİRBİRİNE UYGUN OLMUYOR DOKTOR SÖYLEDİ BANADA.BEN BUNDAN ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE TEK BİR DENEME HAMİLE KALMIŞTIM.YÜRÜMÜYCEĞİİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 8 HAFTADA GİDİP KÜRTAJ OLMUŞTUM HAYATIMIN HATASINDAN KURTULMAK İÇİN HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM.BUDA VİCDANIMI ÇOK SIZLATIYOR
ne kadarda benziyormuşuz birbirimize

O anki psikoloji ile insan yanlış karar verebilir. Sonuçta yaşanılan şeyler kolay değil, oyun değil. Keşke olmasaymış ama geçmişe gidip düzeltemeyiz hatalarımızı. İnşallah sağlıkla, huzurla, hayırlısıyla hamile kalırsınız 🙏🏻

Bende rahim ameliyatı oldum histereskopi ameliyatı tabi öncesinde benim üç tane düşüğüm vardı ama ameliyattan sonra hamile kalamadim doktora gittim klomen yazdı bana iki ay kullandım ama kısmet olmadı sonra internette okumuştum çakşır kökü suyu diye bı su varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormus bende aktardan Mecit efendi diye bı markaydı aldım sabahları aç karınla 14 gün boyunca içtim tabi bu arada esimede icirdim şükürler olsun o ay hamile kalmışım şu an Allah kısmet ederse 3 aylık hamileyim birde Multi vitamin almıştım eczaneden onuda aldım o ay denemenizi tavsiye ederim

Bende rahim ameliyatı oldum histereskopi ameliyatı tabi öncesinde benim üç tane düşüğüm vardı ama ameliyattan sonra hamile kalamadim doktora gittim klomen yazdı bana iki ay kullandım ama kısmet olmadı sonra internette okumuştum çakşır kökü suyu diye bı su varmış hamile kalmayı kolaylastiriyormus bende aktardan Mecit efendi diye bı markaydı aldım sabahları aç karınla 14 gün boyunca içtim tabi bu arada esimede icirdim şükürler olsun o ay hamile kalmışım şu an Allah kısmet ederse 3 aylık hamileyim birde Multi vitamin almıştım eczaneden onuda aldım o ay denemenizi tavsiye ederim
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲🏻 Çakşır suyunu nasıl tükettiniz?

Rahim filmi çekinip o ay hamile kaldım. Halbuki tüpler de acıktı, yine de kolaylaştırmış demek ki bu film gebeliği

Back
X