HSG sonrası korunanlar varmi? Yardım

Film cekindigim ay denedik ama olmadi canim sonraki ay oldu herkese umut olsun inşallah bu film de bi tedavi şekli ve çoğu insanda işe yarıyor ben 9ay denemiştim olmamıştı
Herhangi bi problemin var mıydı peki . Bnde bu ay çektim filmi. Doktoruma sordum filmden sonra gebelik şansı artıyormuş doğru mu diye . Evet ama hemen olacak diye bişey Yok bir yıl içinde hamile kalınır dedi. Film çeken iki kişiden biri mutlaka hamile kalır demişti bnde suan umutla bekliyorum

Gerçekten ben çok duydum kalanı ben bile kaldım yani bende cikolata kisti var sol yumurtaligimda 5cm o yuzden ordan yumurta gelismiyo bu ay aşılama oldum ignelerle bile orda bi tane yumurta oldu sag tarafta 2 tane oldu onlar 14 mm ken o 7 mm di yani benim şansim her ay diger insanlara gore yarı yarıya azalıyo filmi de tuplerimi tıkamişsa diye istedim Allahtan tikamamiş belki hafif yapisikliklar vardi onlar açıldı bilemiyorum sende peki var mı sorun ?

Bnmde tüpler açık cnm yumurta oluşuyor ama büyümüyor bndede üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum

Bnmde tüpler açık cnm yumurta oluşuyor ama büyümüyor bndede üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
Insallah guzel sonuclar alirsin canim sende daha fazla şans var merak etme gelir bebis ama bence klomen yerine direk iğneye geçse doktorun bence daha mantikli olurdu madem buyumuyor igne daha etkili

Insallah guzel sonuclar alirsin canim sende daha fazla şans var merak etme gelir bebis ama bence klomen yerine direk iğneye geçse doktorun bence daha mantikli olurdu madem buyumuyor igne daha etkili
İğne nasıl oluyor bilmiyorum

Benim filmden sonra oldu kendiliginden ama düşük yaptım kurtaj oldum ondan sonra olmayınca bu aşamaya geçtim kistte var bende o yuzden zor oluyor benim ki daha aşılamam sonuclanmadi bekliyorum
Anladım cnm bu ay mı aşılama yaptın ilk kez

Ben de geçen hafta cuma çekildim. Korunun demedi, 1 hafta ilişki olmasın dedi sadece. Doktordan doktora değişiyor herhalde bu
Cihazdan cihaza degisebilir. Ben cevat bayrak’a cektirdim c kollu cihaz ile cektiler. Aksami iliski oldu bir sorun da yasamadim. Hatta ozellikle korunmayin dedi. Ama her islem farkli o yuzden bence doktorunuz ne derse onu yapin.

Cihazdan cihaza degisebilir. Ben cevat bayrak’a cektirdim c kollu cihaz ile cektiler. Aksami iliski oldu bir sorun da yasamadim. Hatta ozellikle korunmayin dedi. Ama her islem farkli o yuzden bence doktorunuz ne derse onu yapin.
Aynen bende echomar da yaptırdım hsg yi bende korunmadım aynı gün ilişki oldu 20 gün önce çektirmiştim.

Belki de ilaç verildiği için korunun deniyor olabilir. Bana hiç bir ilaç vermediler. Hsg çekilirkende sonrasında da hiç bir ağrı vs hissetmedim kanamamda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…