- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Herhangi bi problemin var mıydı peki . Bnde bu ay çektim filmi. Doktoruma sordum filmden sonra gebelik şansı artıyormuş doğru mu diye . Evet ama hemen olacak diye bişey Yok bir yıl içinde hamile kalınır dedi. Film çeken iki kişiden biri mutlaka hamile kalır demişti bnde suan umutla bekliyorumFilm cekindigim ay denedik ama olmadi canim sonraki ay oldu herkese umut olsun inşallah bu film de bi tedavi şekli ve çoğu insanda işe yarıyor ben 9ay denemiştim olmamıştı
Gerçekten ben çok duydum kalanı ben bile kaldım yani bende cikolata kisti var sol yumurtaligimda 5cm o yuzden ordan yumurta gelismiyo bu ay aşılama oldum ignelerle bile orda bi tane yumurta oldu sag tarafta 2 tane oldu onlar 14 mm ken o 7 mm di yani benim şansim her ay diger insanlara gore yarı yarıya azalıyo filmi de tuplerimi tıkamişsa diye istedim Allahtan tikamamiş belki hafif yapisikliklar vardi onlar açıldı bilemiyorum sende peki var mı sorun ?Herhangi bi problemin var mıydı peki . Bnde bu ay çektim filmi. Doktoruma sordum filmden sonra gebelik şansı artıyormuş doğru mu diye . Evet ama hemen olacak diye bişey Yok bir yıl içinde hamile kalınır dedi. Film çeken iki kişiden biri mutlaka hamile kalır demişti bnde suan umutla bekliyorum
Bnmde tüpler açık cnm yumurta oluşuyor ama büyümüyor bndede üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorumGerçekten ben çok duydum kalanı ben bile kaldım yani bende cikolata kisti var sol yumurtaligimda 5cm o yuzden ordan yumurta gelismiyo bu ay aşılama oldum ignelerle bile orda bi tane yumurta oldu sag tarafta 2 tane oldu onlar 14 mm ken o 7 mm di yani benim şansim her ay diger insanlara gore yarı yarıya azalıyo filmi de tuplerimi tıkamişsa diye istedim Allahtan tikamamiş belki hafif yapisikliklar vardi onlar açıldı bilemiyorum sende peki var mı sorun ?
Insallah guzel sonuclar alirsin canim sende daha fazla şans var merak etme gelir bebis ama bence klomen yerine direk iğneye geçse doktorun bence daha mantikli olurdu madem buyumuyor igne daha etkiliBnmde tüpler açık cnm yumurta oluşuyor ama büyümüyor bndede üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
İğne nasıl oluyor bilmiyorumInsallah guzel sonuclar alirsin canim sende daha fazla şans var merak etme gelir bebis ama bence klomen yerine direk iğneye geçse doktorun bence daha mantikli olurdu madem buyumuyor igne daha etkili
İgne dedigim aşilama yani gonal f diye bi igne var o kullaniliyo buyuyunce catlatma ignesi ve aşılama hap yerine igne oluyo yani süreç ayni ilerliyo aslindaİğne nasıl oluyor bilmiyorum
Onun maliyeti ne kdr cnmİgne dedigim aşilama yani gonal f diye bi igne var o kullaniliyo buyuyunce catlatma ignesi ve aşılama hap yerine igne oluyo yani süreç ayni ilerliyo aslinda
Devlette sanırim rapor cikarsa ucretsiz ben ozelde yaptirdim ilaclar haric 1000 tl verdim canimOnun maliyeti ne kdr cnm
E senin neden olmadı cnm yaDevlette sanırim rapor cikarsa ucretsiz ben ozelde yaptirdim ilaclar haric 1000 tl verdim canim
Benim filmden sonra oldu kendiliginden ama düşük yaptım kurtaj oldum ondan sonra olmayınca bu aşamaya geçtim kistte var bende o yuzden zor oluyor benim ki daha aşılamam sonuclanmadi bekliyorumE senin neden olmadı cnm ya
Anladım cnm bu ay mı aşılama yaptın ilk kezBenim filmden sonra oldu kendiliginden ama düşük yaptım kurtaj oldum ondan sonra olmayınca bu aşamaya geçtim kistte var bende o yuzden zor oluyor benim ki daha aşılamam sonuclanmadi bekliyorum
Evet canim ilk kez bu ay bi tedaviye başlayabildimAnladım cnm bu ay mı aşılama yaptın ilk kez
Anladım cnm dilerim daha fazla beklemezsin de bu ay hamile kalırsınEvet canim ilk kez bu ay bi tedaviye başlayabildim
Amin hepimiz insallah tum bebek bekleyenlerAnladım cnm dilerim daha fazla beklemezsin de bu ay hamile kalırsın
Cihazdan cihaza degisebilir. Ben cevat bayrak’a cektirdim c kollu cihaz ile cektiler. Aksami iliski oldu bir sorun da yasamadim. Hatta ozellikle korunmayin dedi. Ama her islem farkli o yuzden bence doktorunuz ne derse onu yapin.Ben de geçen hafta cuma çekildim. Korunun demedi, 1 hafta ilişki olmasın dedi sadece. Doktordan doktora değişiyor herhalde bu
Aynen bende echomar da yaptırdım hsg yi bende korunmadım aynı gün ilişki oldu 20 gün önce çektirmiştim.Cihazdan cihaza degisebilir. Ben cevat bayrak’a cektirdim c kollu cihaz ile cektiler. Aksami iliski oldu bir sorun da yasamadim. Hatta ozellikle korunmayin dedi. Ama her islem farkli o yuzden bence doktorunuz ne derse onu yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?