- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Bizede 10 gun olmasin dedi ilk 2 hafta dedi sonra duzeltti boyle bir huyu var zaten bana 5 kilo al diyip sonra 3 kilo diye duzeltio mesela.Ben de geçen hafta cuma çekildim. Korunun demedi, 1 hafta ilişki olmasın dedi sadece. Doktordan doktora değişiyor herhalde bu
Canim evet bunu cok duyuyorum ama cevremde de var hsg çekilmeden aşılama olan. Tabiki yanlış haklısın ama oldu bi defa iste. Zaten biter herhalde 5 gunluk falan bu ilaclar birini gunde 3 birini gunde 2 kez vermis..O nasil dr ya? Aşilamadan once hsg cekmesi lazimdi.ben devlete gidiyorum ilk hsg cekilip asilamaya öyle geciyolar sart yani.banada antibiyotik vermislerdi ve antibiyotik bitene kadad iliski olmasin demisti dr.enfeksiyon olmamasi acisindan.bence sende o sekilde yap.
Özel hastanemi? Genelde onlar deniyor çevremde gördügüm kadariyla.olsun sonuc iyi en azindanCanim evet bunu cok duyuyorum ama cevremde de var hsg çekilmeden aşılama olan. Tabiki yanlış haklısın ama oldu bi defa iste. Zaten biter herhalde 5 gunluk falan bu ilaclar birini gunde 3 birini gunde 2 kez vermis..
Evet canim özel hastane. Doktor cok iyi bir doktor ama . Daha once benim gittigim ozeldeki doktorlara paramla rezil oldum hep. Bana bura sonucta ozel hastane biliyorsun anesteziye vs gerek yok demisti. Asilama surecinde sana 2 bin 3 bin tl lik ilaci 200 liraya rapor yaparim demisti. Femarayla gelişmişti gerci yumurtalar. Mutluyum kuzum yaaaaÖzel hastanemi? Genelde onlar deniyor çevremde gördügüm kadariyla.olsun sonuc iyi en azindanaynen ilaclar bitene kadar iliskiye girme sonra korunmana gerek yok
Alllah bi bebisle dahada mutlu etsin insallahh bende dahilEvet canim özel hastane. Doktor cok iyi bir doktor ama . Daha once benim gittigim ozeldeki doktorlara paramla rezil oldum hep. Bana bura sonucta ozel hastane biliyorsun anesteziye vs gerek yok demisti. Asilama surecinde sana 2 bin 3 bin tl lik ilaci 200 liraya rapor yaparim demisti. Femarayla gelişmişti gerci yumurtalar. Mutluyum kuzum yaaaa
Normal çıktı tüpler filan açık çok şükürBizede 10 gun olmasin dedi ilk 2 hafta dedi sonra duzeltti boyle bir huyu var zaten bana 5 kilo al diyip sonra 3 kilo diye duzeltio mesela.
Nasil cıktı sonucun canim
Ben burda okuduklarimdan korkmustum ama hic oyle bagirip çağırmadım
Evet agri oldu ama adet sancisi gibi keske daha once cekilseydim.
Amiiin insallaahAlllah bi bebisle dahada mutlu etsin insallahh bende dahil
Bana da iki gün ilişki olmasın dediMerhabalar. Bugün rahim filmi çekildim .Sonrasında cok hafif bir kanamam oldu. Tüplerim açık çıktı. Doktor 2 hafta korunun diyip sonra da 10 gün diye düzeltti. Önümüzdeki ay görüşürüz dedi,daha evel asilama deneyimim var. Asilama icin tekrardan sormustum,hsg öncesi önümüzdeki ay demişti
Hsg sonrası hamile kalanlari okudum bu sitede. Esim,doktor acaba asılama yapmak icin mi oyle dedi diyor. Tabiki doktoru dinlemekte fayda var ancak boyle bir durum yaşayan varmi?
Antibiyotik verdi birde bir tane ilac daha sanırım , o da antibiyotik, ictim.
Ne dersiniz hanımlar ? Kafama takıldı. Korunmayanlar da var çünkü bilemedim..
Anladim canim. Allah uzun ömürler guzel omurler versin yavrularına. Kuzum adetle birlikte sayınca,adetin ilk gününden itibaren 10.gün cekildim Adetim 7 gün sürüyor ama leke leke gelio pco.dan dolayi bilirsin,bekledim oyle .Buda bana öyle korunun diyince kafam karıştı antibiyotik iciyorum yaa herhalde bu ay bebis calismasi yapamicamTatlim ben korunmadim. Doktor da korun demedi. Herhangi bir ilac da vermedi. Ayni ay hamile kaldim ve cok saglikli(masallah) bir oglum oldu. Ben o ay hatta bir kez falan iliskiye girdim cunku rahimde yara vardi benim. Onun icin fitil kullanmam gerekiyordu. Onun kullanirken de iliski yasakti. Simdi senin sansin cok yuksek. Insallah da gonlune gore verir Allah. Sen regl bittikten kac gun sonra cektirdin bu filmi? Cunku 10 gun beklersen yumurtlama gununu kacirabilirsin, yazik olur.
Bana ilişki yasağı yok demişti ve antibiyotik falan hicbir seyde vermedi benimde az bi kanamam oldu başka da olmadı ve biz de iliski yaşadık boşa gitmesin bi ayımız diye bi de şans çogalıyo filmden sonra benim de tüpler açıktı filmden sonraki ay yani 2. Ayımda gebe kaldımMerhabalar. Bugün rahim filmi çekildim .Sonrasında cok hafif bir kanamam oldu. Tüplerim açık çıktı. Doktor 2 hafta korunun diyip sonra da 10 gün diye düzeltti. Önümüzdeki ay görüşürüz dedi,daha evel asilama deneyimim var. Asilama icin tekrardan sormustum,hsg öncesi önümüzdeki ay demişti
Hsg sonrası hamile kalanlari okudum bu sitede. Esim,doktor acaba asılama yapmak icin mi oyle dedi diyor. Tabiki doktoru dinlemekte fayda var ancak boyle bir durum yaşayan varmi?
Antibiyotik verdi birde bir tane ilac daha sanırım , o da antibiyotik, ictim.
Ne dersiniz hanımlar ? Kafama takıldı. Korunmayanlar da var çünkü bilemedim..
Canim sen bilirsin ama bana sorarsan bos gecme bu ayiAnladim canim. Allah uzun ömürler guzel omurler versin yavrularına. Kuzum adetle birlikte sayınca,adetin ilk gününden itibaren 10.gün cekildim Adetim 7 gün sürüyor ama leke leke gelio pco.dan dolayi bilirsin,bekledim oyle .Buda bana öyle korunun diyince kafam karıştı antibiyotik iciyorum yaa herhalde bu ay bebis calismasi yapamicam
Cok şükür canım. Insanın kafası karışıyor esim hakli olabilir hatta dediki kadinlar klubune sor bakalimBana ilişki yasağı yok demişti ve antibiyotik falan hicbir seyde vermedi benimde az bi kanamam oldu başka da olmadı ve biz de iliski yaşadık boşa gitmesin bi ayımız diye bi de şans çogalıyo filmden sonra benim de tüpler açıktı filmden sonraki ay yani 2. Ayımda gebe kaldım
Çok şükür ama düsük yaşadım maalesef kürtaj oldum bunda da vardır bi hayır hakkında hayırlısı canımCok şükür canım. Insanın kafası karışıyor esim hakli olabilir hatta dediki kadinlar klubune sor bakalim
Kaç ay bekledin cnmBana ilişki yasağı yok demişti ve antibiyotik falan hicbir seyde vermedi benimde az bi kanamam oldu başka da olmadı ve biz de iliski yaşadık boşa gitmesin bi ayımız diye bi de şans çogalıyo filmden sonra benim de tüpler açıktı filmden sonraki ay yani 2. Ayımda gebe kaldım
Film cekindigim ay denedik ama olmadi canim sonraki ay oldu herkese umut olsun inşallah bu film de bi tedavi şekli ve çoğu insanda işe yarıyor ben 9ay denemiştim olmamıştıKaç ay bekledin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?