Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba antalyada asv yasam hastanesinde cektirdim. Anestezinin etkisi gecince bi yarim saat agri cektim sonra agri kesiciyle gecti. Aksaminda biraz kanama oldu hala da devam ediyor ama azaldi gibi.
Bende 3 unde çektirdim dediginiz gibi iğne batması gibi oluyor ben antbytk kullanmadım ama siz neden kullanmstnz. Bide su şeklinde akntım oluyor sizde de oluyor mu
Kanama normal. Ama uzun sürer ve şiddetli olursa doktorunuza söyleyin. Kanlı sıvı, leke gelmesi normal demişti doktorum. Ama kanama bitene kadar ilişkiye girmeyin demişti enfeksiyon ihtimali var. O nedenle antibiyotik de vermişti
Bende 3 unde çektirdim dediginiz gibi iğne batması gibi oluyor ben antbytk kullanmadım ama siz neden kullanmstnz. Bide su şeklinde akntım oluyor sizde de oluyor mu