• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG sonrası kanama normal mi ?

Normal canım işlemden kaynaklı.Geçmiş olsun

Mrb kızlar bende 1 hafta oldu çektireli ilk gün hafiften adet sancısı gibi agrım oldu geçti ama 3 gündür felan kasıklarım ağrıyor sizde de oluyor mu

Mrb kızlar bende 1 hafta oldu çektireli ilk gün hafiften adet sancısı gibi agrım oldu geçti ama 3 gündür felan kasıklarım ağrıyor sizde de oluyor mu
ben de ayın 4 ğnde çekildim antbiyotik kullandım sonrasında . ama suan ara ara bi
iğne batması gibi oluyor bende de.

ben de ayın 4 ğnde çekildim antbiyotik kullandım sonrasında . ama suan ara ara bi
iğne batması gibi oluyor bende de.
Bende 3 unde çektirdim dediginiz gibi iğne batması gibi oluyor ben antbytk kullanmadım ama siz neden kullanmstnz. Bide su şeklinde akntım oluyor sizde de oluyor mu

Kanama normal. Ama uzun sürer ve şiddetli olursa doktorunuza söyleyin. Kanlı sıvı, leke gelmesi normal demişti doktorum. Ama kanama bitene kadar ilişkiye girmeyin demişti enfeksiyon ihtimali var. O nedenle antibiyotik de vermişti

Bende 3 unde çektirdim dediginiz gibi iğne batması gibi oluyor ben antbytk kullanmadım ama siz neden kullanmstnz. Bide su şeklinde akntım oluyor sizde de oluyor mu
canjm belki de enfeksiyon gördü ondan verdi antibiyotik evet
oldu su gibi doktor olur zaten demişti.

Back
X