Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende kasımın 4unde çekındım ama boyle birşey yaşamadım hayırlısı olsun hakkımızda bebiştir inşallah başka bir sorun yoktur umarım iyi günlerİyi akşamlar hanımlar
Ben 3 hafta önce hsg çektirdim hiç bi sıkıntı çıkmadı ama yumurtlama günümden itibaren kahverengi lekelenmeler akıntılarım var özellikle kendimi yorduğumda olduğunu fark ettim böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Bende anlayamadım neden böyle oldu adetime 1 hafta var test yaptım negatif çıktı ama enfeksiyon filan olabilir mi bilemedimMerhabalar bende kasımın 4unde çekındım ama boyle birşey yaşamadım hayırlısı olsun hakkımızda bebiştir inşallah başka bir sorun yoktur umarım iyi günler
Ben de ilk oldugumu gun 1 2 damla kan dışında hiç bişey olmadı normal hayatıma devam ettım kanama lekelenme vs. Olmadı umarım yerleşme falandır. Ben o ay 15gun hsg den sonra korunmuştur Dr umun tavsiyesi üzerine hani bişey diyemiyorum sizede çunku yaşamadımBende anlayamadım neden böyle oldu adetime 1 hafta var test yaptım negatif çıktı ama enfeksiyon filan olabilir mi bilemedimsizde bi sıkıntı çıktı mı
Bnde de dediginiz sekilde, ilk gun 1-2damla hafif pembe kan geldi ilk ayaga kalktigimda.Ben de ilk oldugumu gun 1 2 damla kan dışında hiç bişey olmadı normal hayatıma devam ettım kanama lekelenme vs. Olmadı umarım yerleşme falandır. Ben o ay 15gun hsg den sonra korunmuştur Dr umun tavsiyesi üzerine hani bişey diyemiyorum sizede çunku yaşamadım
Merhaba canım bende hsg çektirmek istiyorum nasıldı anlatır mısın ? Hiç yakınlarım dan çektiren yok özel de mi devlette mi çektirdin fiyatı ne kadar ve ne sebepten çektirdin cevap verirsen memnun olurumİyi akşamlar hanımlar
Ben 3 hafta önce hsg çektirdim hiç bi sıkıntı çıkmadı ama yumurtlama günümden itibaren kahverengi lekelenmeler akıntılarım var özellikle kendimi yorduğumda olduğunu fark ettim böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Benim hsg sonrası 4 gün lekelenmem olmuştu önce pembeydi sonra sarımsı derken geçti sizin 3 hafta sonra olması ilginç kan tahlili de yaptırsaydınız gebelikse eğer herhangi olumsuz duruma karşı önlem alırsınızYerleşme kanaması da bu kadar sürer mi sanmıyorum ki canım ya yumurtlama gününden bu yana 1 haftadır hem ağrılarım var hemde lekelenme adetim erken geldi desem öyle bişey de değil korktum
Merhaba canım benim bebek istiyoruz malum olmuyor doktorum istedi devlette çektirdim ben herkeste aynı etkiler olmuyor bazıları çok rahat geçiriyor bazılarında ağrılı oluyor benim biraz ağrılı oldu adet sancıların oluyorsa öyle düşün onun gibi biraz daha sansılısı olmuştu bende o aletleri yerleştirirken acıdı sıvının içerde gezdiğini zaten anlıyorsun sonrasında 3 gün ağrım oldu çok abartılı değil zaten ilaç yazmışlardı bana ağrı kesici filan gözünü de korkutmak istemem şimdi çünkü dediğim gibi herkeste aynı olmuyormuşMerhaba canım bende hsg çektirmek istiyorum nasıldı anlatır mısın ? Hiç yakınlarım dan çektiren yok özel de mi devlette mi çektirdin fiyatı ne kadar ve ne sebepten çektirdin cevap verirsen memnun olurum![]()
Aynen canım yarın gidip bi kan veriyim diyorum korktum biraz ya bi yerde de dış gebelik tarzında bişey okudumBenim hsg sonrası 4 gün lekelenmem olmuştu önce pembeydi sonra sarımsı derken geçti sizin 3 hafta sonra olması ilginç kan tahlili de yaptırsaydınız gebelikse eğer herhangi olumsuz duruma karşı önlem alırsınız
Yine tahlil yaptır aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah gebelik vardırAynen canım yarın gidip bi kan veriyim diyorum korktum biraz ya bi yerde de dış gebelik tarzında bişey okudum
İnşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileğin için Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsinYine tahlil yaptır aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah gebelik vardır![]()
Anladım canım çok teşekkür ederim bende aynı dertten muzdaribim çocuk olmuyor peki sende herhangi bir sorun varmışmışMerhaba canım benim bebek istiyoruz malum olmuyor doktorum istedi devlette çektirdim ben herkeste aynı etkiler olmuyor bazıları çok rahat geçiriyor bazılarında ağrılı oluyor benim biraz ağrılı oldu adet sancıların oluyorsa öyle düşün onun gibi biraz daha sansılısı olmuştu bende o aletleri yerleştirirken acıdı sıvının içerde gezdiğini zaten anlıyorsun sonrasında 3 gün ağrım oldu çok abartılı değil zaten ilaç yazmışlardı bana ağrı kesici filan gözünü de korkutmak istemem şimdi çünkü dediğim gibi herkeste aynı olmuyormuş
Yok canım eşimde de bende de bi sıkıntı çıkmadı sizinAnladım canım çok teşekkür ederim bende aynı dertten muzdaribim çocuk olmuyor peki sende herhangi bir sorun varmışmış
Benim eşimde sorun yok bende hafif pko var işte canımYok canım eşimde de bende de bi sıkıntı çıkmadı sizin
İnşallah en kısa zamanda bize de nasip olur bu duygu canımBenim eşimde sorun yok bende hafif pko var işte canım
Amin canımİnşallah en kısa zamanda bize de nasip olur bu duygu canım
Canımsss bende böyle birşey yaşadım açık kahve az ama uzun süreli akıntı hsg den sonra adetin 17.gününde başladı. Kan vericem demissin sonuç ne olduİyi akşamlar hanımlar