HSG Sonrası İshal

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
309
90
643
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir hastanede rahim ultrasonu çektirdim. Rahimde perde olduğunu HSG çektirmem gerektiğini söylediler. Ben de 10 gün önce çektirdim. HSG temiz çıktı. 3 günlük bir antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Aç karnına alınan bir antibiyotik. 3 gün kullandım. HSG den 2 gün sonra eşimle beraberliğimiz oldu. Bir de HSG Öncesi olmuştu. Yanlız o günden beri ishalim. 2 hafta oldu. Hala geçmedi. Bu derece ishale rağmen 1,5 kilo almışım. Şişkinlik de var sanırım. Rahim filmi sonrası bu belirtileri yaşayan oldu mu aranızda?

Canım anladığım kadarıyla antibiyotik çok güçlü ve ishal yapmış.doktorun tavsiyesinde antibiyotikle beraber ilaç verilmesi gerekirdi.ama bence yediğini dikkat et yağlı şeyler yeme katı qidalar tüket.doğal ilaçlar kullan geçer bence

Bir yandan da aklıma acaba hamile olabilir miyim diye geliyor? Adetime 7 gün var ama benim göğüslerim şişmezdi, şişti. Karnımda sancı 2-3 gündür var. şimdiden başladı. Karnım da şişmezdi o da şişti. Sürekli uykum geliyor. Ama tabi bunlar ishalin de etkisi olabilir. Şüphelendim ovülasyon testi yaptım biraz önce negatif çıktı. Of ne zor işler bunlar. Bir yandan fikir yürütüp moral depoluyorum. Sonra da kendi tezimi çürütüyorum.

Canım bence de antinibiyotikten ishal olmuşdundur muz ye ekmek içi falan ye geçer inş hee bide bol bol su iç rabbim şifa versin gönlüne göre inş istiyosan hamile de kalırsın bian önce

Antibiyotik barsaktaki yararlı mikroorganizmalara zarar vermiş ve uzun süredir ishal olabilirsiniz. Probiyotik kullanın. Ancak hamilelik riskinde kullanımı doğru mu bilmiyorum. Aile hekiminize danışın.

Adet
Antibiyotik barsaktaki yararlı mikroorganizmalara zarar vermiş ve uzun süredir ishal olabilirsiniz. Probiyotik kullanın. Ancak hamilelik riskinde kullanımı doğru mu bilmiyorum. Aile hekiminize danışın.
Adetime 7 gün var daha ama ovülasyon testi yaptım. Negatif çıktı. Hamilelik olduğunu maalesef sanmıyorum. Bir doktora görünmemde yarar var. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…