• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası hamilelik

Bahar 30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
65
18
38
Hsg çektirdiğim ay doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazmıştı sonra kılan diye hsg çekildikten sonra iki gün sonra ilişki yaşadım be olur ne olmaz diye ilaçlarıda içmedim ağrım Kanamam hiç olmadı ve o ay hamile kaldm ama korkuyorum korun demişti sizce sorun olur mu ?

Bende geçen ay hsg çektirdim 24 Eylülde bana da korun demişti ama korunmadım adetime 3 gün kaldı çoğu korunmadan direk hamile kalmış insallah sende de sorun olmaz :)

Bende geçen ay hsg çektirdim 24 Eylülde bana da korun demişti ama korunmadım adetime 3 gün kaldı çoğu korunmadan direk hamile kalmış insallah sende de sorun olmaz :)
Vala yok radyasyon riski yok bilmem ne ödünü kopardı doktorlar ama hiçbir yerde olumsuz bişeyde görmedm bazı doktorlar korunmayı bile önermiyo anlamadm giti rabbim sağ sağlim nasip etsin herkese

Hsg çektirdiğim ay doktor antibiyotik ve ağrı kesici yazmıştı sonra kılan diye hsg çekildikten sonra iki gün sonra ilişki yaşadım be olur ne olmaz diye ilaçlarıda içmedim ağrım Kanamam hiç olmadı ve o ay hamile kaldm ama korkuyorum korun demişti sizce sorun olur mu ?
Süreçten biraz bahseder misiniz rica etsem

Süreçten biraz bahseder misiniz rica etsem
1 yılık evliyim hiçbir sorun gözükmedi bende kadınlar kulübünden baktm çok kişi hsg çekildiği ay gebe kalındığını söyledi bende bi cesaret kendim istedim ve yaptım açıktı tüpler ama demeki az da olsa yapışıkları götürüyo pek ağrım falanda olmadı açıkcası o ay gebe kaldm hiç beklentim olmamıştı ilk ay olmaz demiştm ama gerçekten oldu inş isteyen herkesin olur

Back