Hsg sonrası hamile kaldım..

Ben de hsg çektirdim. Narkozsuz ve gayet ağrısız geçti. Gözümden bir damla yaş akmadan çıktım. Doktorum gebelik şansı artar bu ay dene dese de ben yine de hsg de radyasyon aldığım için sonraki ay denedim ve hemen o ay hamile kaldım. Korkmaya gerek yok. Ben tam yarım saat önce majezik içip girdim. Çok hafif bir ağrı oldu sadece. O da çekilir yani bir şey değil. Keşke evlenir evlenmez çektiriverseymişim. Çocuğum doğar büyürmüş diyorum şimdi:) korkmayın, gerekliyse yaptırın hemen gelsin bebişler

Çok sevindim peki sıkıntı sizdemiydi bende cekindim bu ayda bizim sıkıntı erkek ten kaynaklı ama bir umut
Benim tek tüpüm açıldı vede pcos var bende.tek tüple direk yüzde elli şansımı yitirmiş oluyorum ama eşimde sıkıntı yoktu

Anladım canım Sağol Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizim 3 olumsuz tüp bebek sonrası istedi doktor temiz çıktı Hsg ama es sıkıntılı bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim inşallah Rabbim aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…