-
- Konu Sahibi Mellissa01
öyle yapayım en iyisiBu kadar korkarken zaten kendini kasicaksin hic riske girme aneatezili cektir o zaman canim. Ozel hastanelerle bir gorusup bilgi alabilirsin
Adet baslangicindan itibaren 7 ila 10 gun arasi dedi . ben tam 10. Gun gidicem. Bu arada doktorum bole bir bilgi vermemisti. Ben randevu aldiktan sonra zaman kisitlamasini burda ogrendim gidecegim merkezi arayip ogrendim.öyle yapayım en iyisicanım bana doktorum adet olduktan sonra 3-5 gün arası çektir dedi. sana da böyle bir gün sınırı vermiş miydi doktorun
Canim hayirli olsun hamile kalmissin bende yarin rahim filmi cekincem abestesiziz senin nasildi insallah bende hamile kalirimMerhaba bir sey sormak istiyorum ben bu hafta hsg cektircem ama ya tupler tikaliysa sorun varsa diye korkuyorum. Eger oleyse ne olucak cok merak ediyorum
Ankarada hangi hastane canimbenim doktorum ankara da çok da memnunum açıkçası. oralarda olsan mutlaka önerirdim. umarım iyi sonuçlar alıp yine görüşürüz:) yardımların için teşekürler
Ins canim rabbim gonlune gore verir. Benim ozel bir goruntulemw merkezi agri sizi olmaz dediler. Herhangi bir anestezi igne ilac falan vermediler. Gercektende bir sorun yasamadim cok şükürCanim hayirli olsun hamile kalmissin bende yarin rahim filmi cekincem abestesiziz senin nasildi insallah bende hamile kalirim
Benimde anestesiziz olcak medcana hastanesinde. Biz 1.5 yildir istiyoruz 1 kurtaj 1 dusuk yasadim dr bu ay hsg ekimde klomen kasimda asilama dedi insallah hsg den sonra olurIns canim rabbim gonlune gore verir. Benim ozel bir goruntulemw merkezi agri sizi olmaz dediler. Herhangi bir anestezi igne ilac falan vermediler. Gercektende bir sorun yasamadim cok şükür
Ins canim. Birde olurda antibiyotik verirse doktoruna sor korunmak iistemiyorm zorunlumuym kullanmaya diye. Bu konuda cok ozel meaj atan oldu bana cunku. Ben ilac falan hic bir sey kullanmadim korunmadim mesela. Aklinda kalmasin sonra bunlar:)Benimde anestesiziz olcak medcana hastanesinde. Biz 1.5 yildir istiyoruz 1 kurtaj 1 dusuk yasadim dr bu ay hsg ekimde klomen kasimda asilama dedi insallah hsg den sonra olur
Bana dr bu ay direk asilama dedi bende hic tedavi olmadim hsg ve klomen denemek istiyorum dedim tamam dedi zaten asilama icin hsg sart bu ay hicbi tedaviye baslamayalim hsg sonrasi sansin var dedi. Hic abtibiyotik korunun falan demedi. Sadece cuma sabah agri kesici al dedi. Insallah olur cok istiyorum cok yiprandimIns canim. Birde olurda antibiyotik verirse doktoruna sor korunmak iistemiyorm zorunlumuym kullanmaya diye. Bu konuda cok ozel meaj atan oldu bana cunku. Ben ilac falan hic bir sey kullanmadim korunmadim mesela. Aklinda kalmasin sonra bunlar:)
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamandadokuz buçuk haftalıkken bebeğimin kalbi durdu . kürtaj oldum. çok üzüldüm. fakat 3 ay bekleme suresi verdi doktor .iki ayı bitti gelecek ay tekrar denemelere gircem . dua edin kızlar. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins
canım merhaba seni hatırlıyorum mayıs annelerinden benim düşük oldu 8.aftada şimdi hsg çekilicem sen hsgden sonra hemen mi hamile kaldın ?bide kanaman oldumu hsg sonrası yani o ayı değerlendirebildin mi cevaplarsan çok sevinirimAdet baslangicindan itibaren 7 ila 10 gun arasi dedi . ben tam 10. Gun gidicem. Bu arada doktorum bole bir bilgi vermemisti. Ben randevu aldiktan sonra zaman kisitlamasini burda ogrendim gidecegim merkezi arayip ogrendim.
Zaten kadin dogum doktorum tam bir kaf dagi maymunu umursamaz insanlarin hayallerini yikmakda ustune olmayan bir tipdi en son gittigim doktor.
Cok üzüldüm canim ins rabbim tekrar nasip eder .canım merhaba seni hatırlıyorum mayıs annelerinden benim düşük oldu 8.aftada şimdi hsg çekilicem sen hsgden sonra hemen mi hamile kaldın ?bide kanaman oldumu hsg sonrası yani o ayı değerlendirebildin mi cevaplarsan çok sevinirim
ayy inşallah benimde hemen öyle olur bu ay :) Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin canım teşekkür ederim cevabın için :)Cok üzüldüm canim ins rabbim tekrar nasip eder .
Kanamam olmadi hatta agrimda olmadi canm çünkü bir tikaniklik yoktu şükür. Bem hemen ertesi gunu değerlendirdim. O gunde hamile kaldim zaten.
Merhabalar. Bu mesajda tam da beni anlatmışsınız.hormon testlerim temiz sadece eşimin morfoloji %2 . bende 29martta hsg çekildim.şimdi adet günün4gün geçti. Ama testyaptrmaya korkuyorum.sizin doğum yaklaşmış maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu yazınızı okuyunca umut oldu bana. Bana vee Tüm bebek sahibi olmak isteyenlere dua edinHormon testlerimi yaklasik 4 5 ay once yaptirim canim herseyim temiz cikti. Sonra esim gitti bu ay onda morfoloji %2 cikti. Uroloji uzmani sorun degil demis. Biz yinede keciboynuzu kuru e vitaminine basladik. Baktim olmucak dayanamadim rahim filmini cektirmeye karar verdim. Hic devleti arastirmadim zaten sisli echomari cok duydum burda hemen mail atip bilgi aldim daha sonrda bu cumaetesi icin randevu aldim. 450 lira dediler. Yeni sistem bir cihazmis agri sizi olmazmis. Bakalim gorcez:)
Artik test yapmissinizdir sanirim ins pozitiftir morfoloji sorun olmasin olmucak bir seyde bence rabbim gonlunuze gore versinMerhabalar. Bu mesajda tam da beni anlatmışsınız.hormon testlerim temiz sadece eşimin morfoloji %2 . bende 29martta hsg çekildim.şimdi adet günün4gün geçti. Ama testyaptrmaya korkuyorum.sizin doğum yaklaşmış maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu yazınızı okuyunca umut oldu bana. Bana vee Tüm bebek sahibi olmak isteyenlere dua edin
Çok sagolun.5gün geçince test yaptım negatif çıktı.su an13gün geçti.adet olmadm.doktor 5.Gün gittigimde bisey olmadığını söyledi.bilmyrm ne yapicam. Size de Allah sağ salim doğum nasip etsin inşallah.Artik test yapmissinizdir sanirim ins pozitiftir morfoloji sorun olmasin olmucak bir seyde bence rabbim gonlunuze gore versin