- 2 Aralık 2014
- 38
- 21
- 39
-
- Konu Sahibi Mellissa01
aminn inşallahÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim tüm isteyenlere de bu duyguları tattırır inş.
meraba canm bende senin gbi kendi durumumdan mustarabimMerhaba bir sey sormak istiyorum ben bu hafta hsg cektircem ama ya tupler tikaliysa sorun varsa diye korkuyorum. Eger oleyse ne olucak cok merak ediyorum
meraba canm bende senin gbi kendi durumumdan mustarabimnerdeyse 1.5 senedir bebek istiyoruz ama tık yok.acaba tüplerdemi sorun var die içim içimi yiyorum.eylül ayında düşünüyorum bende rahim filmi çektirmeyi ama can korkusu da var içimde.insallah seninde sorun yoktur da filmin temiz çıkar.hormonlarda temiz bu aralar, pek bişi yok şükür.senin hormon tahlilleri falan yapıldımı.dev.te mi ya da özeldemi çektirmeyi düşünüyosun filmi canm.
insallah canm ağrı sızı duymazsın.bende özelde çektirmeyi düşünüyorum.devlette bunun için sıra alması zor oluyo ya.zaten bikere olcak bişi diyorum yani özelde yaptırım gitsin:) bi çektirebilsem şunu bende kafam dahada rahat olucak,hee sorun bundaymış derim hiç yoktan.yoksa düşün düşün kendimi yiyorum.ki insallah bişimizde yokturda herşey temiz çıkar.Hormon testlerimi yaklasik 4 5 ay once yaptirim canim herseyim temiz cikti. Sonra esim gitti bu ay onda morfoloji %2 cikti. Uroloji uzmani sorun degil demis. Biz yinede keciboynuzu kuru e vitaminine basladik. Baktim olmucak dayanamadim rahim filmini cektirmeye karar verdim. Hic devleti arastirmadim zaten sisli echomari cok duydum burda hemen mail atip bilgi aldim daha sonrda bu cumaetesi icin randevu aldim. 450 lira dediler. Yeni sistem bir cihazmis agri sizi olmazmis. Bakalim gorcez:)
insallah canm ağrı sızı duymazsın.bende özelde çektirmeyi düşünüyorum.devlette bunun için sıra alması zor oluyo ya.zaten bikere olcak bişi diyorum yani özelde yaptırım gitsin:) bi çektirebilsem şunu bende kafam dahada rahat olucak,hee sorun bundaymış derim hiç yoktan.yoksa düşün düşün kendimi yiyorum.ki insallah bişimizde yokturda herşey temiz çıkar.
evet canm hamilelik şansı rahim filminden sonra olasılığı az da olsa artıyormuş.yinede hafif bir tıkanıklık olsada açıyormuş film sırasında içeri verilen bu ilaç sıvı.buradaki arkadaslardan duyuyorm bende.ben kür falan hiç denemedm.nasıl bişiler yapıyosun tatlımm.benm eşimdede sperm testi yapılmıştı.sadece ileri hareketi düşüktü ama dr okadar önemi yok demişti.hersey benm bu rahim filminde bitiyor.insallah çektircek olan arkadaslar hepimiz hayırlı haberler alırız.siz nezamandır istiyonuz bebk canm.Ins canim. Simdi hsgden sonra hamile kalan cok kisi var diye daha umutluyum. Esimede takviye yapiyorim. Bende havuc ve incr kuru yapicam bu ay ins olur
evet canm hamilelik şansı rahim filminden sonra olasılığı az da olsa artıyormuş.yinede hafif bir tıkanıklık olsada açıyormuş film sırasında içeri verilen bu ilaç sıvı.buradaki arkadaslardan duyuyorm bende.ben kür falan hiç denemedm.nasıl bişiler yapıyosun tatlımm.benm eşimdede sperm testi yapılmıştı.sadece ileri hareketi düşüktü ama dr okadar önemi yok demişti.hersey benm bu rahim filminde bitiyor.insallah çektircek olan arkadaslar hepimiz hayırlı haberler alırız.siz nezamandır istiyonuz bebk canm.
hadi hayırlısı canm hakkımızda.insallah temiz çıkar sonuçlarda haberini yaz mutlakaa:) merak ederim:)) sağlıcakla kall..1 sene oldu canim. Esime keci boynuzu soguk pres iciriyorum her aksam. Birde e vitamini takviyesi. Bende incir kuru yapıcam canim. Tuplerde temiz cikarsa bende sorun yok zaten. Esimde morfoloji dusuk ama o yuzden ona agirlik veriyorum.
Zaten ya tikali falan cikarsa diye cok korkuyorum
hadi hayırlısı canm hakkımızda.insallah temiz çıkar sonuçlarda haberini yaz mutlakaa:) merak ederim:)) sağlıcakla kall..
arkadaşlar bende 1,5 senedir evliyim ve çocuğumuz olmuyor. dr benden hsg çektirmemi istedi baya korkuyorum. çektirenler anesteziyle mi yaptırdı acaba.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) ayrıca Antalya'da yaşayanınız varsa nerede çektirmemi önerir acaba?
Bu kadar korkarken zaten kendini kasicaksin hic riske girme aneatezili cektir o zaman canim. Ozel hastanelerle bir gorusup bilgi alabilirsinben de cesaret edemiyorumAntalya'ya da yeni taşındım çok yer de bilmiyorum internetten araştırıp bir yer buldum. anesteziyle yaptırmalıyım galiba