- 25 Aralık 2021
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi korkmazgelinii
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim yeni üye oldum 24 12 2021 de hsg cekildim tupler acik ama polipliyik 4 cm olduğunu demisti doktor acaba hsgnden sonra gebe kalan bu durumlari yaşayan varmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım amin kanaman var mı şu anİnsaAllah hayırlı haber alırız
Benim iki üç gün lekelenmeler oldu sanırım bu yumurtlamamı geciktirdi ve geç adet olmama sebep oldu. Hsg sonrası ağrı falan hissetmedim. İlşki sonrası hep kan geldiHsg den sonra ilac geri gelebilir denmisti ped falan vermisti gun icinde lekelenme seklinde pede geldi (cok pardon) suan gelmiyor ama hsg den sonra 3 4 saat sonra inanilmaz agrim oldu sizin nasıl gecti cekimininiz bu durumlar oldumu?
ben henüz doktora gösterme durumum olmadi peki doktorunuz ne dedi bu duruma gittiniz mi ?Benim iki üç gün lekelenmeler oldu sanırım bu yumurtlamamı geciktirdi ve geç adet olmama sebep oldu. Hsg sonrası ağrı falan hissetmedim. İlşki sonrası hep kan geldi
Normal dedi. Hsg sonrası ilaç kullanmıştım ilaç yapmıştır dedi.ben henüz doktora gösterme durumum olmadi peki doktorunuz ne dedi bu duruma gittiniz mi ?
Anladim hayirlisi insaAllah Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almamizi nasip etsinNormal dedi. Hsg sonrası ilaç kullanmıştım ilaç yapmıştır dedi.
Amin canım inşallah senin ne kadar oldu deneyeli hikayen nedir sakıncası yoksaAnladim hayirlisi insaAllah Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almamizi nasip etsin
Ben 2 yıllık evliyim. 2020 eylul ayında bos gebelikAmin canım inşallah senin ne kadar oldu deneyeli hikayen nedir sakıncası yoksa
Ben de 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimde de bende de sorun yok. Başlarda tiroidle uğraştım ama olmadı. Aşılama yaptıracaktım o yüzden hsg çektirdim. Korkarak ağlayarak girmiştim ama çok şükür sorunsuz hallettim onu. Sen de canım belki biraz klişe olacak ama sonuçta bir gebelik heyecan yaşamışsın eminim yine olur. Bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzelt lütfen polikistik overde çok yumurtlama oluyormuş şansın daha yüksek gibi canım 4 cm da doktor sorun görmediyse bir şey olmaz inşallah. Bu ay yüzümüz Güler inşallah allahımBen 2 yıllık evliyim. 2020 eylul ayında bos gebelik
Yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım ondan beri dogal yolla gebe kalmayi çabalıyoruz esimde cok sukur bir problem yok bendede polikistik over var dediğim gibi 4 cm fakat doktor gebe kalmayi engellicek veya polip alincak bir durum olmadığını belirtti hsg yonlendirdi korkarak gittim kk uye degildim ama devamlo takipteydim bir dunya yorum okudum ama korkulacak birsey yokmus zaman biraktim artik siz ne kadarlik evlisiniz veya nezamandir bu durumun içinsiniz
Polikistik over de yumurtlama hakkında bilgim yok canım. Amin insaAllahBen de 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimde de bende de sorun yok. Başlarda tiroidle uğraştım ama olmadı. Aşılama yaptıracaktım o yüzden hsg çektirdim. Korkarak ağlayarak girmiştim ama çok şükür sorunsuz hallettim onu. Sen de canım belki biraz klişe olacak ama sonuçta bir gebelik heyecan yaşamışsın eminim yine olur. Bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzelt lütfen polikistik overde çok yumurtlama oluyormuş şansın daha yüksek gibi canım 4 cm da doktor sorun görmediyse bir şey olmaz inşallah. Bu ay yüzümüz Güler inşallah allahım
Rabbim hepimize yavrumuzu kucağımıza almayi nasip etsinBen hsg den 2ay sonra kaldım ama tüplerim açık olmasına ragmen dış gebelık oldu
İnsaaallah hayirli haber alirsin en kisa zamandaBenim de çekileli 2 ay oldu ama gebelik oluşmadı
Amin İnşallah canımRabbim hepimize yavrumuzu kucağımıza almayi nasip etsin