Hsg raporundan anlayan var mı?

Betusslu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
155
49
27
Anlayan varsa yorumlayabilir mi ne demek olduğunu. Yazıya bakınca çok karışık ve korkutucu endişelendim ya

Eklentiler

• IMG_7338.png
    IMG_7338.png
    166,6 KB · Görüntüleme: 35
Film çekilirken çok canım yandı açılmış mıdır acaba yani darlık ve tıkanıklık aynı anlamda mı darlık olarak duymamıştım hiç
Evet evet aynı anlamda aslında. Darlık sebebi ile canınız yanmıştır, dediğim gibi tedavisi açılıp açılmaması hakkında cok bilgim yok bildiğim kadarı ile tedavisi var ama

Evet evet aynı anlamda aslında. Darlık sebebi ile canınız yanmıştır, dediğim gibi tedavisi açılıp açılmaması hakkında cok bilgim yok bildiğim kadarı ile tedavisi var ama
İnşallah vardır 2 sefer gebe kaldım fakat oluşmadan kanamayla bitti belki de bundan sebep olmuştur henüz doktora gidemedim merak ettim. Bir de darlık olduğu tam olarak hangi yazıdan anladınız acaba ?

İnşallah vardır 2 sefer gebe kaldım fakat oluşmadan kanamayla bitti belki de bundan sebep olmuştur henüz doktora gidemedim merak ettim. Bir de darlık olduğu tam olarak hangi yazıdan anladınız acaba ?
Bilateral distal tubuler ciddi stenoz demek iki taraflı tüplerin uç kısmında ciddi darlık demek

X