• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG RANDEVU

bengisublg97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
59
7
1
27
Merhabalar hsg işlemi özellerde çok pahalı devlet hastanelerinden hsg için randevu alınabiliyor mu ? Ve nasıl bir işlem acaba korkuyorum .Bugün bir muayene oldum doktor rahimde bir perde görünüyor ya gebelik tutanamadı o sebeple ya da iki tane rahminiz olabilir dedi bu neye sebebiyet verir çocuk da istiyordum 😔

Nasıl bir işlem
Araştırma hastanesinde çekildim Salı günü alttan bi aletle ile rahim ağzı açılıp içine sıvı enjekte ediliyor evet o an ağrı oluyor ama korkmayın ben kendimi kastım diye acıdı benden sonra çıkan hanımefendinin hiç bişeyi yoktu ben de şuan hiç bi acı hissetmiyorum herşey 10 dk içinde oluyor korkmayın lütfen 🌸

Merhabalar hsg işlemi özellerde çok pahalı devlet hastanelerinden hsg için randevu alınabiliyor mu ? Ve nasıl bir işlem acaba korkuyorum .Bugün bir muayene oldum doktor rahimde bir perde görünüyor ya gebelik tutanamadı o sebeple ya da iki tane rahminiz olabilir dedi bu neye sebebiyet verir çocuk da istiyordum 😔
Mutlaka çektirin benim de hsg de yarım rahim olduğu anlaşıldı. İki yumurtalıktan da aktif yumurtluyorum ama doğuştan sağ tüpüm yok. Rahmimin sağ tarafı gelişmemiş. 33 yaşındayım alttan tüm muayenelerde hiç bir sorun görülmemişti. Filmde çıktı. daha önceki alttan muayenelerinizde perdeden bahsedilmiş miydi hiç? çektirin bence bi an önce, ona göre önünüzü görürsünüz.

Back