Hsg rahim filmi

hafize16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
14
2
30
Merhaba kızlar, bir sene önce kürtaj oldum tekrar hamile kalamadım, çarşamba günü rahim filmi çekildim çok şükür bi problem çıkmadı. Hsg den sonra hamile kalma ihtimali daha önü yüksek? Birde bir problem yok ya hamile kalma olasılığım yüksek midir acaba bilgisi olanlar yazabilir mi

Benim bildiğim ve doktorlardan duyduğum kadarıyla hsg çekiminden sonra 3 ay hamile kalma şansı daha yüksek. Yumurtlama günlerini bulup değerlendir. Eşinde veya sende bir sorun yoksa Allahın izniyle olur

Benim bildiğim ve doktorlardan duyduğum kadarıyla hsg çekiminden sonra 3 ay hamile kalma şansı daha yüksek. Yumurtlama günlerini bulup değerlendir. Eşinde veya sende bir sorun yoksa Allahın izniyle olur
Çok şükür eşimde de bende de bir problem yok sadece prolaktin bıkmadı gerekenden biraz yüksek çıktı ona da doktorum stres kaynaklı olabilir dedi onun için ilaç içiyorum

Çok şükür eşimde de bende de bir problem yok sadece prolaktin bıkmadı gerekenden biraz yüksek çıktı ona da doktorum stres kaynaklı olabilir dedi onun için ilaç içiyorum
Güzel o zaman yumurtlama günlerini takip et. Ovulasyon testleriyle takip edebilirsin. Bulup günlerini değerlendir inşallah sana, bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben hsgden 4 ay sonra hamile kalmisdim gebelik sansini oldukca yukseltiyor acik gorunsede oanki ilacin basinciyla kapali olanyerler bir anda aciliyor acikmis gibi gorunuyor ve hemen hamile kalinabiliyor insallah sende kalirsin

X