Hsg (rahim filmi)

Lebi derya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
50
28
39
Kızlar acil yardım eder misiniz kızkardeşim bugün 2 de rahim filmi çekildi işlem öncesi ağrı kesici aldı sonrası iyiydi bişeyi yoktu rahat geçti dedi burada devlet hastanesinde anestesiz çekildi ama eve gelince tansiyonu düştü üşüme titreme buz gibi eli ayağı neden böyle oldu acaba. Hsg çekilip böyle biir durum yaşayan varmı aranızda kızlar liutfen yazın teşekkürler 👍

Hsg rahim filmi çekildim ve doktor bir bilgi vermedi iliski hakkında beklemeden ilişkiye girdim doktor birşey soylemedigi için bu konu hakkinda bilgi verebilirmisiniz

Kızlar acil yardım eder misiniz kızkardeşim bugün 2 de rahim filmi çekildi işlem öncesi ağrı kesici aldı sonrası iyiydi bişeyi yoktu rahat geçti dedi burada devlet hastanesinde anestesiz çekildi ama eve gelince tansiyonu düştü üşüme titreme buz gibi eli ayağı neden böyle oldu acaba. Hsg çekilip böyle biir durum yaşayan varmı aranızda kızlar liutfen yazın teşekkürler 👍
Antibiyotik kullandı mı? Genelde öncesinde ve sonrasında antibiyotik kullandırıyor doktorlar. Enfeksiyon vb önlemek içinmiş

Hsg rahim filmi çekildim ve doktor bir bilgi vermedi iliski hakkında beklemeden ilişkiye girdim doktor birşey soylemedigi için bu konu hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Bana da vermemişti doktora gittim kendim sormaya ne durumu diye sıkıntı yok 10 gün antibiyotik kullan ilişki kesinlikle yasak 10 gün sonra gel demişti

Valla ben işlemden hemen sonra onları yaşadım orda bayıldm bilincim gitti gazlı bezle kendime geldim cok kötüydü işlemin yarıda kesilmesini bile istedim asistan yptı bana onunda etkisi vardı etrafındakiler şöyle yap böyle yap diyordu

X