Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet de çekileceğim için anestezi vermiyorlar ve aşırı korkuyorum özel sağlık sigortam var ama biliyorsunuz ki tüp bebek vs vs şeyler hepsi ekonomi devlet de fırsat bulmuşken çekileyim dedim ne yapsam bilemedim öneriniz neKorkacak birşey yok sadece ilaç verilirken hafif ve kısa süreli adet ağrısına benzer bir ağrı oluyor bunun dışında birşey hissedilmiyor ayrıca çekimde çok kısa sürüyor.
Anesteziye gerek yok inanınki çekim bittikten sonra boşuna korkmuşum diyeceksiniz cesaretinizi toplayın ve çekilin bence. Ama yinede devlette cesaret edemeyeceğinizi düşünüyorsanız ve ödeyebilirim diyorsanız özeldede çektirebilirsiniz ama ben yinede devlette böyle bir fırsat varken çekilin derim.Devlet de çekileceğim için anestezi vermiyorlar ve aşırı korkuyorum özel sağlık sigortam var ama biliyorsunuz ki tüp bebek vs vs şeyler hepsi ekonomi devlet de fırsat bulmuşken çekileyim dedim ne yapsam bilemedim öneriniz ne
Çamaşırına ped koyup git çünkü işlem sonrası birkaç gün kanama oluyor. Masadan kalkınca da kanama oluyor.Kızlar acil öneri perşembe günü 08:30’da zeynep kamil de randevum var rahim filmi için çok korkuyorum evli ve çocuksuzum lütfen öneri
Merhaba anestezisiz mi çektirdiniz devlette olacağı için anestezi olmayacak aşırı korkuyorumBende çektrdim adet arısı gbi ağrı oluyo sadece o an ben biraz stres yptığım için gögüs ağrım oldu sadece
İşte bende öyle düşünüyorum biraz dişimi sıkıp çekileyim çünkü zaten ilerleyen süreçte “tüp bebek vb.” Bir dünya masraf olacakAnesteziye gerek yok inanınki çekim bittikten sonra boşuna korkmuşum diyeceksiniz cesaretinizi toplayın ve çekilin bence. Ama yinede devlette cesaret edemeyeceğinizi düşünüyorsanız ve ödeyebilirim diyorsanız özeldede çektirebilirsiniz ama ben yinede devlette böyle bir fırsat varken çekilin derim.
Merhaba çektirdiniz mi ? Benim de önümüzdeki hafta çekilecek anestezisiz. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım varKızlar acil öneri perşembe günü 08:30’da zeynep kamil de randevum var rahim filmi için çok korkuyorum evli ve çocuksuzum lütfen öneri
Merhaba sadece rahim görüntüleniyor bildiğim kadarıyla bağırsak görüntüleme için kapsül endoskopi yapılıyor görüntüleme merkezlerinde ise yine tam konuya hakim olmamak beraberinde sadece baryum lavman yapılıyor ilaçlı çekim yani ama emin olarak konuşabilirim ki HSG sadece rahim görüntülüyorKızlar merak ettiğim birşey var HSG de sadece rahim mi görüntüleniyor yoksa bağırsakları da görüntülemek için de kolay bir yöntem varmı başka bir sıkıntım çıktı korkuyorum burda dile de getiremiyorum gören olursa yazabilir mi acaba
Merhaba sizi korkutmak istemem bu acı eşiğinize ve kullanılan aletlere bağlı çok değişkenlik gösteriyor tek tavsiyem gideceğiniz merkezde Ç kollu görüntüleme sistemi yoksa o masaya hiç yatmamanız çünkü ilişkiye dahi girerken travmatik bir boyut alabiliyorMerhaba çektirdiniz mi ? Benim de önümüzdeki hafta çekilecek anestezisiz. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Teşekkür ederim başıma bide o çıkarsa iyice stres olucam zaten korkuyordum bide kolonoskopiMerhaba sadece rahim görüntüleniyor bildiğim kadarıyla bağırsak görüntüleme için kapsül endoskopi yapılıyor görüntüleme merkezlerinde ise yine tam konuya hakim olmamak beraberinde sadece baryum lavman yapılıyor ilaçlı çekim yani ama emin olarak konuşabilirim ki HSG sadece rahim görüntülüyor
Merhaba. Beni de Zeynep Kamil e yönlendirdi doktorum devlette sadece orada olduğu için. Ama korkuyorum. İşlem sonrası tüplerinizi açtılar mı peki?Kızlar acil öneri perşembe günü 08:30’da zeynep kamil de randevum var rahim filmi için çok korkuyorum evli ve çocuksuzum lütfen öneri
Merhaba ben Zeynep kamile gittim ama çektirmedim size de tavsiyem kendinizi riske atmamanız çünkü kullanılan aletler eski tip kateder özelde acı olmamasının nedeni yeni tip C kollu aletler olması ben o koltuğa çıktım ardından dr olduğunu bile düşünmediğim asistan çok sert tepkiler vermeye başladı ekinde metal şiş gibi olan kateder vardı kusmaya başladım sonra bana özele gidin o zaman dedi gönderdi gitmeyin kesinlikle rahminize bile zararı olabilir benim büyük teyzemin rahmi enfeksiyon kapmıştı bu hastanede mi değil mi bilmiyorum ama imkanınız varsa gerçekten özele gidin HIV bile bulaşabilir aşısını olduğum halde güvenemedim çevremde bir sürü göçmen vardı yani öyle böyle midem bulanmadı..Merhaba. Beni de Zeynep Kamil e yönlendirdi doktorum devlette sadece orada olduğu için. Ama korkuyorum. İşlem sonrası tüplerinizi açtılar mı peki?
Bende enfeksiyon riskini karşı sonomedden randevu aldım. Tutar evet fazla ama benden önemli değil.Merhaba ben Zeynep kamile gittim ama çektirmedim size de tavsiyem kendinizi riske atmamanız çünkü kullanılan aletler eski tip kateder özelde acı olmamasının nedeni yeni tip C kollu aletler olması ben o koltuğa çıktım ardından dr olduğunu bile düşünmediğim asistan çok sert tepkiler vermeye başladı ekinde metal şiş gibi olan kateder vardı kusmaya başladım sonra bana özele gidin o zaman dedi gönderdi gitmeyin kesinlikle rahminize bile zararı olabilir benim büyük teyzemin rahmi enfeksiyon kapmıştı bu hastanede mi değil mi bilmiyorum ama imkanınız varsa gerçekten özele gidin HIV bile bulaşabilir aşısını olduğum halde güvenemedim çevremde bir sürü göçmen vardı yani öyle böyle midem bulanmadı..