- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
- Konu Sahibi LeylaSultan93
Arkadaşlar,
İstanbulda anestezili rahim filmi çektiren varmı?
Nereler ve fiyat nekadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok araştırmıştım 3500 ile 4000 arası değişiyordu aradığım yerler en uygun 2500 erdem hastanesi dedi.Sanırım ümraniye şubeydi bi arayın teyit edin isterseniz ayrıca regl bitiminden 2-3 gün sonra çekilmesi lazım ve bu zaman zarfında cinsel perhiz yapılması gerekiyorArkadaşlar,
Merhaba çok araştırmıştım 3500 ile 4000 arası değişiyordu aradığım yerler en uygun 2500 erdem hastanesi dedi.Sanırım ümraniye şubeydi bi arayın teyit edin isterseniz ayrıca regl bitiminden 2-3 gün sonra çekilmesi lazım ve bu zaman zarfında cinsel perhiz yapılması gerekiyor
İstanbul Şişli'de echomar da doktor Cevat Bayrak var Rahim filmi çekiyor eğer tüpte tıkanıklık varsa o an açıyor üstelik makinelerde c kollu yani anestezisiz bile ağrı olmadan. Benimde sol tüpüm kapalı çıktı Ben rahim filmi fotoğraflarıni gösterdim bana açılabilir rendevu al gel dedi fiyatı da hepsi dahil 3.700 randevu alicam yarın.Arkadaşlar,
İstanbul Şişli'de echomar da doktor Cevat Bayrak var Rahim filmi çekiyor eğer tüpte tıkanıklık varsa o an açıyor üstelik makinelerde c kollu yani anestezisiz bile ağrı olmadan. Benimde sol tüpüm kapalı çıktı Ben rahim filmi fotoğraflarıni gösterdim bana açılabilir rendevu al gel dedi fiyatı da hepsi dahil 3.700 randevu alicam yarın.
Aminnnnn canım inşallah hepimizeSelam canım, ben bi hafta önce anestezili çekindim orda. Gayet ilgili ve güleryüzlülerdi.
İnşaAllah Allah gönlüne göre versin
Sisli echomarda anestezili de çekiyorlar mi pekiİstanbul Şişli'de echomar da doktor Cevat Bayrak var Rahim filmi çekiyor eğer tüpte tıkanıklık varsa o an açıyor üstelik makinelerde c kollu yani anestezisiz bile ağrı olmadan. Benimde sol tüpüm kapalı çıktı Ben rahim filmi fotoğraflarıni gösterdim bana açılabilir rendevu al gel dedi fiyatı da hepsi dahil 3.700 randevu alicam yarın.
Valla hiç bilmiyorum ben daha cektirmedim adet olmayı bekliyorum. Ama c kollu cihazla ağrı olmazmış galiba benim daha önce cektirdigim eski teknoloji makineymis o zaman anestezili yapmışlardı.Sisli echomarda anestezili de çekiyorlar mi peki
Bende az önce fiyat aldım normal 3 bin anestezi 5500 dedilerSelam canım, ben bi hafta önce anestezili çekindim orda. Gayet ilgili ve güleryüzlülerdi.
İnşaAllah Allah gönlüne göre versin