• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg (Rahim Filmi) Sonrasında Adet Gecikmesi Yaşayan Var Mı????

GulenCin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
17
3
36
34
İstanbul
Selam kızlar, İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum ve burda bir özel hastanede 11 aralıkta aneztezili olarak hsg çektirdim. Doktorum öncesinde enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik başlamıştı. Adet başlangıcımdan sonraki 6. günde hsg çekildi. 1 hafta korunun dedi yine enfeksiyon ihtimaline karşı. Sonrasında ilişki olabilir dedi. Şuan adetim 2 gün gecikmiş durumda. Birkaç gündür de kasıklarımda batma yaşıyorum.

Hsg sonrası adeti geciken ya da geç yumurtlayan oldu mu? Birçok başlık altında okudum ama genelinin adet takvimini pek etkilememiş hsg çekimi.

Yaşadıklarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

Sevgiler.

Selam kızlar, İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum ve burda bir özel hastanede 11 aralıkta aneztezili olarak hsg çektirdim. Doktorum öncesinde enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik başlamıştı. Adet başlangıcımdan sonraki 6. günde hsg çekildi. 1 hafta korunun dedi yine enfeksiyon ihtimaline karşı. Sonrasında ilişki olabilir dedi. Şuan adetim 2 gün gecikmiş durumda. Birkaç gündür de kasıklarımda batma yaşıyorum.

Hsg sonrası adeti geciken ya da geç yumurtlayan oldu mu? Birçok başlık altında okudum ama genelinin adet takvimini pek etkilememiş hsg çekimi.

Yaşadıklarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

Sevgiler.
Benimde 3 gun gecikmisti canim yani gecikme olabiliyor ya hsg den yada sonrasi antibiyotik veriyolar ondan

şuan 2. günündeyim gecikmenin. Ve bu aralar adet olacakmışım gibi bir hissiyatım yok açıkçası. Geç yumurtladım heralde diye düşünüyorum.

Canim merhaba test yapmadin mi yada kan vermedin mi? belli degil mi yani daha hamile olup olmadiğin?
Bende bu ay rahim filmi çektirdim günüm geçti merak ediyorum

Ben adet tarihim üzerinden 5 gün geçince regl oldum. Sonrasında doktora gittim ve klomen başladık. Umarım senin güzel haberlerin vardır :)

14eylul de hasta olmuştum 21eylulde rahim filmi çektirdim 31 ekimdeyiz hala hasta olmadım.3gun önce adet sancısı gibi 2gun kaşık agrim oldu hasta olacağım sandım ama olmadı.hic bir agrim birşeyler yok 5,6kere idrar testi yaptım negatif hastaneye gideceğim bu hafta ama hamile olmadigimi hissediyorum tabi artık vücudumu dinlemeye çok alıştığımız için fark ederdim.neden bu kadar gecikti bilmiyorum

Merhabalar..benim sat normalde 8 eylüldu..ayim 15 inde hsg cektirdim anestezili..ekim ayinda 1 hafta gecikti 14.unde oldum..bu ay hala olmadim normalde 14 unde olmam lazimdi..polikistik over hastasiyim..her ay duzenli olmak icin insulin hapi kullaniyorum..neden oluyor bu adet duzensizligi aranizda yasayan var mi ?

Back