Hsg (Rahim filmi) Hakkında

Ahsen2225

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
185
45
27
Merhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?
Deneyim ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?
Canım ben devlette çektirdim anestezi almadan 1 dakika adet ile gaz sancısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı duydum o kadar. Burda çok kötü yorumlara denk geldim ama benim çok şükür çok iyi geçti

Ben özelde anestezili çektirdim. Herkes farklı şeyler tecrübe etmiş acılı acısız konusunda. Anestezili olması işime geldi o yüzden. Sıfır stres ile çektirdim.

Teşekkür ederim. Nerede cekındınız acaba?
Mesajımın altından yorumla demezseniz bana bildirim düşmez. Tesadüfen gördüm yazdığınızı.

Ben kendi yaşadığım şehirde normal herhangi bir özel hastanede çektirdim. Zaten oradaki muayene olduğum kadın doğum doktoruydu çeken.
Kulüpte anonim takıldığım için şimdi isim vermeyeyim 🥰 ama hemen hemen her özel hastane çekiyor.

Ankara şehir hastanesinde çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp film esnasında açıldı sol tüpüm maalesef açılmadı ama doktor tek tüp hamile kalmak için yeterli dedi yine de çok üzüldüm
canım ya cok gecmıs olsun. Ikıncı ucuncu doz verılınce acılıyormus tupler tekrar doz verselerdı keske. baska doktora gurundunuz mu ?

Korkutmak istemem ama şehir hastanesinde çekildim ama çok kötüydü zor ayağa kalktım ağrıdan savcıdan bugün 2.günüm ve hala sandım var

X