Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özellikle Samsunda çektiren varsa yazabilir mi rica ediyorum.Merhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?
Deneyim ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Canım ben devlette çektirdim anestezi almadan 1 dakika adet ile gaz sancısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı duydum o kadar. Burda çok kötü yorumlara denk geldim ama benim çok şükür çok iyi geçtiMerhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?
tesekkur ederımc anım cevabın ıcın nerede cekındın ?Canım ben devlette çektirdim anestezi almadan 1 dakika adet ile gaz sancısı olur ya şiddetli öyle bir ağrı duydum o kadar. Burda çok kötü yorumlara denk geldim ama benim çok şükür çok iyi geçti
Ben özelde anestezili çektirdim. Herkes farklı şeyler tecrübe etmiş acılı acısız konusunda. Anestezili olması işime geldi o yüzden. Sıfır stres ile çektirdim.Merhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?
Mesajımın altından yorumla demezseniz bana bildirim düşmez. Tesadüfen gördüm yazdığınızı.Teşekkür ederim. Nerede cekındınız acaba?
Ankara şehir hastanesinde çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp film esnasında açıldı sol tüpüm maalesef açılmadı ama doktor tek tüp hamile kalmak için yeterli dedi yine de çok üzüldümtesekkur ederımc anım cevabın ıcın nerede cekındın ?
canım ya cok gecmıs olsun. Ikıncı ucuncu doz verılınce acılıyormus tupler tekrar doz verselerdı keske. baska doktora gurundunuz mu ?Ankara şehir hastanesinde çekildim iki tüpüm kapalıymış sağ tüp film esnasında açıldı sol tüpüm maalesef açılmadı ama doktor tek tüp hamile kalmak için yeterli dedi yine de çok üzüldüm
İlk doz da açılmadı ikinci dozda sağ taraf açıldı başka doktora gösterdim açılabilir sol taraf dedi ama Şuan bekleme kararı aldımcanım ya cok gecmıs olsun. Ikıncı ucuncu doz verılınce acılıyormus tupler tekrar doz verselerdı keske. baska doktora gurundunuz mu ?
Korkutmak istemem ama şehir hastanesinde çekildim ama çok kötüydü zor ayağa kalktım ağrıdan savcıdan bugün 2.günüm ve hala sandım varMerhaba arkadaşlar içinizde devlette rahim filmi çekinenler var mı ya da özelde bana hangisini tavsiye edersiniz?