HSG ( RAHİM FİLMİ) HAKKINDA MERAK EDİLEN NE VARSA

Krddn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
31
17
18
33
HSG yani Rahim filmi hakkında Merak Ettiğiniz varsa sora bilirsiniz

Tup bebek raporu icin cektrmem gerekiyorms siz hangi hastnde cektrdnzz solediklri kdar acili bir islem mi

Bende bu ay çektireceğim ankara zübeyde hanım da. İlk olacak ve nasıl olacak çok meraktayım. Nasıl oluyor bahsedermisiniz

Bende bu ay çektireceğim ankara zübeyde hanım da. İlk olacak ve nasıl olacak çok meraktayım. Nasıl oluyor bahsedermisiniz
yaklaşık 10 ay önce çektirdim zübeyde hanımda, sadece ilaç verildiği an bir ağrı oluyor zaten tüm işlem toplasanız 10 dk sürüyor, korkmayın tedirgin olmayın, ben çok korkmuştum elim ayağım titriyordu resmen korkulacak birşey değilmiş.

Çok teşekkür ederim saolun allahım hepimizin şifasını versin

Bende bu ay hsg çekildim şişli echomarda kızlar sadece ilaç verilirken kasıklarda hafif bir adet sancısı gibi bi ağrı oluyo hiç korkulacak birşey değil

Demek ki 6-7 sene de baya değişmiş herşey , tesadüfen kk nın 6-7 sene önceki yorumlarına denk geldim, herkes anestezili yaptırın derken şimdi çoğu kişi anestesiz de dayanılabilir olduğunu söylüyor. Yine de insan korkuyor.

İyi geceler anestezili rahim filmi çekildim geçer hafta ilk başlarda bir şey yoktu ama sonradan kasık ağrım olmaya başladı ve hemen hemen üç gün lekelenmem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…