Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filmi çekinmeden tüp bebek yapmıyorlarTup bebek raporu icin cektrmem gerekiyorms siz hangi hastnde cektrdnzz solediklri kdar acili bir islem mi
Ağrılı miHSG yani Rahim filmi hakkında Merak Ettiğiniz varsa sora bilirsiniz
yaklaşık 10 ay önce çektirdim zübeyde hanımda, sadece ilaç verildiği an bir ağrı oluyor zaten tüm işlem toplasanız 10 dk sürüyor, korkmayın tedirgin olmayın, ben çok korkmuştum elim ayağım titriyordu resmen korkulacak birşey değilmiş.Bende bu ay çektireceğim ankara zübeyde hanım da. İlk olacak ve nasıl olacak çok meraktayım. Nasıl oluyor bahsedermisiniz
Çok teşekkür ederim saolunyaklaşık 10 ay önce çektirdim zübeyde hanımda, sadece ilaç verildiği an bir ağrı oluyor zaten tüm işlem toplasanız 10 dk sürüyor, korkmayın tedirgin olmayın, ben çok korkmuştum elim ayağım titriyordu resmen korkulacak birşey değilmiş.
Rica ederim canım, amin inşALLAHÇok teşekkür ederim saolunallahım hepimizin şifasını versin
İyi geceler anestezili rahim filmi çekildim geçer hafta ilk başlarda bir şey yoktu ama sonradan kasık ağrım olmaya başladı ve hemen hemen üç gün lekelenmem oldu
Canım ben devlet hastanesinde çektirdim herkese anestezi uyguluyorlar seçim değil .ücretsiz oldumNerde çektirdiniz lütfen söylermisiniz bilgi vermiyorlar arayınca. Birde fiyatı nedir?